Estetske korekcije Kim Kardashian

kimkardashian-000

Nesumnjivo je da je Kim Kardashian nametnula standarde ljepote i pokrenula trendove izgleda koji dosad nisu bili toliko izraženi. Rasna Kim utjecala je na popularizaciju oblina, a o prirodnosti njezina izgleda često se diskutira. Nagađa se da se podvrgnula brojnim estetskim korekcijama, dok ona najčešće tvrdi da se samo radi o tehnikama šminkanja ili da je za njezinu figuru zaslužno svakodnevno vježbanje, odnosno gubitak/dobitak težine.

Lice Kim Kardashian uvelike se promijenilo od njezina prvog pojavljivanja na malim ekranima. Neke promjene zaista jesu nastale tijekom godina i drukčijim šminkanjem, no sumnjamo da se tim načinima može toliko promijeniti primjerice nos. Kao što je vidljivo na njezinim fotografijama iz mlađih dana, Kim je imala duži nos nego danas. Danas je njezin nos kraći, ravniji i uži nego prije.

Kim Kardashian 001

Iako je oduvijek imala pune usne, očito je da su se i one ponešto promijenile. Osim nosa i usana, nagađa se da je Kim pojačavala jagodice, a i sama je priznala da se podvrgnula botoxu nakon kojeg je, kako kaže, dobila alergijsku reakciju. Kim je očito pronašla neku drugu metodu za zatezanje lica.

Ako ste uočili promjene na njezinoj kosi, odnosno na čelu, niste se prevarili. Kim je odstranila dlačice s čela, ali i s vrata zbog kojih je, kako kaže, stalno dobivala prištiće.

Kim Kardashian 002

Kim je posebice proslavila svoju stražnjicu za koju se isto tako nagađa da nije prirodna, a kao dokaz se postavljaju njezine stare fotografije na kojima joj je stražnjica značajno manja. Iako je i tada Kim imala izražene obline, danas je njezina stražnjica drastično drukčija. I dok neki govore o silikonskim implantatima u stražnjici, drugi spominju da se podvrgnula injektiranjem masnog tkiva u to područje. Kako bi to postigla, kirurzi kažu da je radila liposukciju nogu i trbuha te tu mast injektirala u stražnjicu.

Kim Kardashian 003
Kim Kardashian

Brz gubitak kilaže i zategnuto tijelo neki pripisuju upravo liposukciji. Kim se riješila i celulita brojnim tretmanima.

O svim tim zahvatima Kim nikada nije javno progovorila, stoga se i dalje uz njene estetske korekcije koristi ono navodno. Ipak, fotografije govore puno više od riječi.

Pročitajte još i ...