Kako se pomladiti, a pritom ne promijeniti identitet

SEX AND THE CITY 2, Kim Cattrall, 2010., Image: 99502489, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Kako osvježiti i pomladiti lice, a sačuvati svoj identitet? Većina celebrityja korigirala je barem nešto. Viđamo one koji u svemu tome imaju mjeru i izgledaju lijepo, ali i one koji u svemu tome izgube osjećaj i pretjeraju. Renée Zellweger upravo je zbog svog neprepoznatljivog izgleda nedavno postala fokus medijske pažnje. Kako se onda pomladiti i uljepšati s mjerom, bez da se promijenite do neprepoznatljivosti?

Objasnite što želite

Komunikacija je ključ dobrog dogovora. Na konzultacije s liječnikom možete ponijeti svoje fotografije iz mlađih dana. Tako liječniku možete pokazati kako ste izgledali, a on će ustanoviti prirodan oblik vaših očiju i lica, tako da ne bude drastičnih promjena u izgledu (ako vam je cilj samo osvježiti i pomladiti lice). Mnogi kirurzi složit će se da su estetski tretmani, kao i make up, osmišljeni kako bi naglasili prirodnu ljepotu, a ne je sakrili ili potpuno izmijenili.

Sofia Vergara

Informirajte se

U ordinaciji ili poliklinici pogledajte postoje li negdje „radovi“ doktora kako biste razumjeli kako radi. Također, raspitajte se o proizvodima koje doktor koristi. Dobro informiranje pružit će vam bolju predodžbu o tome kakvi bi mogli biti rezultati.

Razmislite o kombinaciji tretmana

Ako se želite osvježiti i pomladiti, a ipak ostati prepoznatljivi i sačuvati „svoj identitet“, razmislite o kombinaciji kirurških metoda s neinvazivnim tretmanima. Primjerice, kombinirajte blefaroplastiku (operacija očnih kapaka) s nekirurškim uklanjanjem podočnjaka. Tako ćete pomladiti lice i područje oko očiju bez pretjerivanja.

Pročitajte još i ...