Koliko se Kylie Jenner promijenila?

kylejenner2

Kylie Jenner pod svjetlima je reflektora od svoje devete godine. Javnost je pratila sve njezine promjene, odrastanje i sazrijevanje. Danas ova 19-godišnja trendseterica i reality zvijezda najviše pažnje plijeni svojim izgledom, odnosno estetskim korekcijama kojima se podvrgava.

Iako je u početku tvrdila da su njezine pune i putene usne produkt metode isisavanja zraka i dobre šminke, nakon nekog vremena ipak je priznala da ih je povećala. Bez obzira što je vrlo brzo svima postalo jasno da se tajna ne krije u isisavanju zraka, taj trend počele su slijediti žene i djevojke diljem svijeta, koristeći  čepove i čaše te isisavajući zrak kako bi se stvorio vakuum i kako bi im usne ostale „napuhnute“. Ipak, vrlo se brzo zaključilo da se radi o opasnoj metodi koja može oštetiti tkivo oko usana te izazvati podljeve.

kyle jenner

Kylie je filerima povećala usne, a razlika je više nego primjetna, posebice ako se usporede fotografije od prije tri ili više godina i one aktualne. Također, zamjetna je razlika i na njezinim obrvama, zbog čega neki kirurzi tvrde da se podvrgnula liftingu obrva ili zatezanju cjelokupnog lica. Promjene su očite i na nosu, tako da danas sve više nalikuje starijoj sestri Kim Kardashian, a posebice kada su obline u pitanju. Brojne rasprave vodile su se i po pitanju njezinih grudi, bokova i stražnjice za koje se tvrdi da je nemoguće da su razvili prirodnim putem u tako kratkom vremenu.

Kylie nikada nije priznala nijednu estetsku korekciju osim povećavanja usana. Tvrdi da je to napravila jer je bila iskompleksirana zbog svojih tankih usana zbog kojih se osjećala kao da je nitko neće htjeti poljubiti. Budući da na početku nije htjela niti to priznati i da je priznanje obznanila pod pritiskom javnosti i medija, uskoro možda možemo očekivati još jednu njezinu ispovijed.

Pročitajte još i ...