“Prije i poslije”: Što gledati na fotografijama i kako ih koristiti?

Brazilian supermodel Gisele Bundchen in promotional and behind the scenes pictures for her own brand Gisele Intimates in their 2014 collections., Image: 212194001, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Kada odlazimo u frizerski salon, vodimo računa o kvaliteti i tipu naše kose i prilagođavamo frizuru tim karakteristikama. Takvo bi pravilo trebalo biti i kada idemo plastičnom kirurgu. Iako je dobro ponijeti fotografije očekivanih rezultata, one služe samo kao smjernica.

Prilagođavanje individualnim karakteristikama

Primjerice, čak i s jednakim implantatima, grudi neće jednako pristajati nekome od 175 cm i nekome od 165 cm, nekom mršavijem ili nekom debljem. Ako želite realne rezultate i realnu uputu, pronađite fotografiju nekoga tko je građom sličan vama kako biste mogli zamisliti stvarne rezultate. Dakle, obratite pažnju na građu osobe, provjerite piše li negdje visina ili upitajte liječnika.

Prilikom odabira liječnika potrudite se pogledati što više njegovih radova kako biste bili sigurni da se želite prepustiti baš toj osobi, ali i kako biste našli osobu koja je izgledom najsličnija vama.

Kada je riječ o licu, također pokušajte naći osobe koje imaju sličnu konstituciju glave kao što je vaša. Ako vam se pak sviđa nos neke glumice, razgovarajte s liječnikom o tome kako bi takav nos pristajao vašem licu i je li ga uopće moguće izvesti, što ovisi i o vašem nosu.

U svemu je najvažnije postići ravnotežu i sklad, stoga s liječnikom razgovarajte o tome da rezultati budu prilagođeni vašem licu i tijelu.

Pročitajte još i ...