Sonja Dvornik ima oko za estetiku

14642338_102

Inspicijentica splitskog HNK, afirmirana blogerica i street style fotografkinja Sonja Dvornik ima oko za estetiku. To znaju svi oni koji prate i uživaju u njezinim fotografijama na Facebooku i Instagramu.

Na Sonjinim fotografijama mjesto su našle mnoge splitske fashionistice, ali i fashionisti koji vole Rivom prošetati u dobro osmišljenim modnim kombinacijama. Kada se sa Sonjom uputite u splitski đir, očekujte da do cilja nećete doći brzo. Svako malo Sonja staje da popriča s prolaznicima, znancima i prijateljima.

I love rock and roll🤘🏼#rockandroll #SonjaDvornik #bershka #lipimojzivote

A post shared by Sonja Dvornik (@sonjadvornik) on

S nekima priča, neke fotografira. Iza fotoaparata ona nastoji izvući najbolje od svojih modela, a ispred aparata Sonja je prekrasna, vitka i njegovana plavuša. Zato ne treba čuditi da se nekoliko puta okušala u raznim kampanjama od kojih je posljednja za jedan trgovački centar.

Zamolili smo Sonju da nam kaže čime njeguje svoje lice te da nam poslika sastav svoje toaletne torbice.

img_6051

Njezin apsolutni favorit za njegu lica je ekskluzivni pariški brand Biologique Recherche koji sadrži visoko koncentrirane, čiste i potpuno prirodne sastojke. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka kao što su botanički, morski i biološki ekstrakti potpomažu mlađi i zdraviji izgled kože.

54

Mnoge zvijezde poput Madonne, Sharon Stone, Jennifer Connelly te Brada Pitta veliki su obožavatelji ovog branda.

Pročitajte još i ...