Top 5 45+: Celebrity tajne mladolikog izgleda

Halle Berry for Wild Essence.

Kako izgledati mladoliko i imati izvrsnu figuru i nakon 45-e? Izdvojili smo pet zanosnih glumica i otkrili tajne njihovog dobrog izgleda.

1. Jennifer Lopez

Za 47-godišnju latino divu Jennifer Lopez vrijeme kao da je stalo. Mnogi kažu da nikada nije izgledala bolje. Jennifer ne puši niti pije alkohol, a tajna njezine lijepe kože je korištenje krema sa zaštitnim faktorom. Figuru održava svakodnevnim vježbanjem, a posebnih se dijeta ne pridržava.

Jennifer Lopez Instagram

3. Halle Berry

Zgodna Halle već se dugi niz godina drži 25-minutnog vježbačkog režima koje je kreirao celebrity trener Harley Pasternak. Režim obuhvaća petominutne povezane setove vježbi za zagrijavanje, gornji dio tijela, donji dio tijela, srednji dio tijela (core) te onaj za opuštanje. Osim što vježba pet puta tjedno, Halle Berry se bavi kickboxingom te je i  velika ljubiteljica penjanja. Njezina prehrana bogata je bjelančevinama i organski uzgojenim povrćem.

Halle Berry

Halle Berry, Cate blanchett, Jennifer Lopez

3. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (47) svako jutro, čim se probudi, popije čašu tople vode s limunovim sokom, zatim meditira, a nakon toga doručkuje. Za doručak pije svježe pripremljeni shake, a potom vježba. Osim ove jutarnje rutine, Jennifer se bavi i jogom te odlazi u teretanu, a tajna je, kaže, u čestom mijenjanju vježbi kako bi se tijelu zadali novi izazovi.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

4. Cate Blanchett

Australska glumica, 47-godišnja Cate Blanchett priznala je da ne voli vježbati, ali se, bez obzira na to,  redovito bavi pilatesom. Za zadivljujuće vitku liniju ima poseban, detoksikacijski režim prehrane, a najviše voli jesti žitarice i bijelu rižu. Osim toga, redovito odlazi na masaže, a u saunu odlazi dva puta tjedno.

Cate Blanchett

5. Sandra Bullock

Najstarija na našoj listi, 52-godišnja Sandra Bullock tvrdi da je ključ u prehrani koja vam najbolje odgovara. Njezina prehrana sastoji se od puno povrća, riže i voćnih sokova. Osim toga, Sandra redovito trči, bavi se kickboxingom, a za lice koristi kremu spravljenu od vitamina C i špinata.

Sandra Bullock

Pročitajte još i ...