Nikola Milojević

25.10.2016., Zagreb - Dr. Nikola Milojevic, vlasnik Poliklinike Milojevic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Dr. med. Nikola Milojević rođen je u Zagrebu. S 12 godina sa svojom obitelji seli u Englesku gdje nastavlja srednjoškolsku edukaciju. Diplomirao je medicinu na Royal Free Hospital School of Medicine u Londonu. Specijalizira na području estetske medicine.

Pročitajte više...

Ubrzo postaje jedan od najvećih londonskih stručnjaka na tome području, a potom i član British College of Aesthetic Medicine, njegujući dugogodišnju strast i nastavljajući obiteljsku tradiciju svog oca, prof. Boška Milojevića, doajena hrvatske estetske kirurgije.

Dr. Nikola Milojević pet je godina radio za Harley Medical Group kao vodeći liječnik najvećeg lanca estetskih klinika u Velikoj Britaniji gdje je napravio čak 20.000 zahvata botoxom i filerima. Godine 2005. otvara Milo Clinic u Londonu, posvećenu nekirurškoj estetici. Britanski list The Daily Express dodijelio mu je titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji.

Nakon uspješne karijere u VB, 2009. godine vraća se u Zagreb kako bi ostvario životnu ambiciju te u domovinu nastavio obiteljsku tradiciju. Godine 2011. godine otvara Polikliniku Milojević, jednu od najmodernijih anti-aging klinika u ovom dijelu Europe.

Aktivno sudjeluje u daljnjem usavršavanju pohađajući mnoge konferencije diljem Europe te je član vodećih medicinskih institucija, uključujući BCAM i gmc.


Pročitajte još i ...