Stiže novi hrvatski brend za poklonike minimalističke skincare rutine

Obožavate minimalističku skincare rutinu i u svakodnevnoj strci i stresu želite pojednostaviti korake u njezi kože. Naravno, pritom inzistirate na proizvodima koji su obogaćeni kvalitetnim sastojcima, samo što su formulacije manje kompleksne. Imamo fantastične vijesti za vas! Iz laboratorija poznate nam Skintegre, na hrvatsko tržište stiže brend za svakodnevnu njegu kože lica i tijela – Skinlick. Ovaj domaći brend se bazira na glicerinu, hijaluronskoj kiselini i pantenolu koji koži vraćaju vlagu te ceramidima koji su esencijalni u njezi kože i održavanju zdrave funkcije zaštitne barijere. 

Super sastojci za kožu lica i tijela

Formule proizvoda su jednostavne, ali efikasne – obožavat će ih oni koji žele svakodnevnu njegu koja je moderna, razigrana i easy to use. Moramo napomenuti kako, osim linije za njegu lica, u ponudi imaju proizvode za tijelo koji su formulirani sa i bez mirisa tako da svatko može odabrati što je za njega najbolje! U startnoj ponudi je čak 6 proizvoda za lice i tijelo, a kako čujemo planiraju dodatno širiti asortiman novim proizvodima za njegu kose i za njegu vlasišta. Fokus Skinlicka je jednostavnost korištenja uz visoko kvalitetne sastojke! 

Ideja Skinlicka je neopterećeno korištenje kozmetičkih proizvoda, bez razbijanja glave o slojevima i kompleksnim rutinama, no pritom ne odustaju od ključnih vrijednosti – proizvodi su i dalje veganski i nisu testirani na životinjama. Također, ambalaža je u potpunosti reciklabilna i proizvedena PCR metodom (50%) čime se umanjuje negativan učinak plastike na okoliš. Iz Skinlicka ističu kako su ponosni što je ovaj brend 100% hrvatski – laboratorijski razvoj, dizajn proizvoda i industrijska proizvodnja vrše se u Hrvatskoj od samih početaka.

6 Skinlick proizvoda za njegu kože

Skinlick Cloud cream Light je gel krema lagana poput oblaka i formulirana bez ulja. Brzoupijajuće je teksture za osnovnu svakodnevnu njegu kombinirane i masne kože. Jednostavna i učinkovita formulacija obogaćena ovlažujućim sastojcima poput glicerina, hijaluronske kiseline i 4% niacinamida djeluje protiv nepravilnosti na koži uz osjećaj hidratacije.

Skinlick Kindwash Cica čistač sadrži kombinaciju nježnih sastojaka za nježno iskustvo čišćenja lica. Formuliran s Cica ekstraktom i proteinom zobi, gelasto mliječna tekstura Kindwash Cica čistača njeguje kako bi koža lica ostala hidratizirana i mekana, a u isto vrijeme uklanja nakupljene nečistoće i tragove šminke.

Skinlick Nude365 Essential Cream je bogata krema za njegu suhe kože tijela u kojoj je karite maslac kombiniran s čak tri ključna ceramida, a formula je bez parfema te je pogodna za osjetljivu kožu! Nude365 Essential Cream idealan je saveznik nakon tuširanja, depilacije ili kao saveznik u suzbijanju ljuskave kože. Kremasta tekstura Nude365 Essential kreme održava kožu njegovanom, mekanom i podatnom cijeli dan.

Skinlick Nude365 Concentrated Lotion je koncentrirani losion za tijelo s pantenolom, niacinamidom i hijaluronskom kiselinom. Jedinstvena i lagana formula s visokim udjelom hidratantnih sastojaka dubinski vlaži, održava elastičnost kože tijela i djeluje umirujuće.

Skinlick Rouge365 Essential Cream je bogata krema za njegu suhe kože tijela s ceramidima, pantenolom i ROUGE365 mirisnim notama koje evociraju puder, badem, bijelo cvijeć i amber. Kremasta, gusta tekstura Rouge365 Essential kreme održava kožu njegovanom, mekom i podatnom cijeli dan.

Skinlick Rouge365 Concentrated Lotion je koncentrirani losion za tijelo s pantenolom, hijaluronskom kiselinom i ROUGE365 mirisom. Formula s visokim udjelom hidratantnih sastojaka održava elastičnost normalne do suhe kože tijela.

Pročitajte još i ...