Aqua Allegoria Forte – vaši omiljeni mirisi u intenzivnijoj verziji

Sigurni smo da ste se, kao i mi, već davno zaljubili u mirisnu kolekciju Aqua Allegoria legendarne francuske parfemske kuće Guerlain. No, vjerujemo da te prekrasne mirisne kreacije uglavnom vezujete uz toplije dane, kada je osvježenje potrebno i dobrodošlo u svim mogućim oblicima.

Sjajna je vijest da je Guerlain došao na odličnu ideju i za sve ljubitelje Aqua Allegoria mirisa pripremio pravu poslasticu u kojoj će moći uživati već ove jeseni i zime. Naime, na police parfumerija upravo je stigla Aqua Allegoria Forte – ovoga puta s dva već ranije poznata mirisa – Mandarine Basilic i Rosa Rossa – u kojoj su ovi omiljeni mirisi ‘pojačani’ i intenzivniji.

Riječ je o dvije kreacije toplijeg, dubljeg i obavijajućeg mirisa koji se nose tijekom cijele godine kako bi slavili ljepotu prirode intenzivnije nego ikada.

Aqua Allegoria Mandarine Basilic Forte

Sada već davne 2007. linija Aqua Allegoria u svoje je redove uvrstila miris Mandarine Basilic, a ove godine on dolazi u snažnijoj varijanti pod imenom Mandarine Basilic Forte.Aqua Allegoria Mandarine Basilic Forte

Novi je miris inspiriran zlatnim zrakama zalazećeg sunca. Zlatna mandarina spaja se sa živahnim bosiljkom, predivno obogaćena toplinom sandalovine i delikatnom tinkturom vanilije.

Riječ je o citrusno-drvenastom mirisu čije su top note mandarina, crni ribizl i bosiljak, a slijede ih anis, narančin cvijet, bugarska ruža i med. Slasno, gurmanski i senzualno u isto vrijeme!

Aqua Allegoria Rosa Rossa Forte

Maison Guerlain za drugi parfem u forte verziji odabrala je miris Rosa Rossa koji je prvotno lansiran 2018. U intenzivnoj verziji dolazi s daškom ružičastog papra i crnog ribizla koji zrcali cvjetnu inspiraciju koja stoji iza ovog mirisa.Guerlain Rosa Rossa Forte

Rosa Rossa je cvjetno-drvenasti miris čije su top note badem, ružičasti papar, breskva i crni ribizl, a slijede ih središnje note bugarske i damaščanske ruže, dok su bazne note pačuli, sandalovina i benzoin.

Veličanstveno rascvjetane slatke ruže okupane svjetlošću, spajaju se sa sa sočnom bijelom breskvom preko očaravajuće drvene baze. Vaša jesen nikad nije bila ovako slasna i zamamna.

Pročitajte još i ...