Armani beauty predstavlja novo izdanje omiljenog cvjetnog mirisa

Ljeto je počelo, a s njim i potraga za savršenim mirisom koji će nas pratit u ugodnim i toplim večerima koje dolaze. Dobra vijest je da potraga može prestati. Ime vaše mirisne dobitne kombinacije je Armani My Way Floral.

Jače cvjetne note i više svježine

Kako mu samo ime govori, ovaj raskošan, cvjetni miris utjelovljuje uzbudljiv osjećaj novog susreta, pobuđuje rascvjetani doživljaj kod svakoga tko ga osjeti te unosi jače cvjetne note, više svježine i raznovrsnosti u tumačenje mirisa My Way, poznatog po svojem aktualnom cvjetnom karakteru.

Delikatan, raskošan i profinjen 

Glavne note mirisa započinju esencijom mandarine, koja se na održiv način nabavlja u Italiji, te uljem gorke naranče iz Tunisa, svježim, zelenim i prirodnim sastojcima koji mirisu My Way Floral daju opojnu blistavost. Srce mirisa otkriva kombinacije dvaju delikatnih bijelih cvjetova. Srce apsoluta tuberoze iz Indije spaja se s uljem gorke naranče iz Tunisa, a zatim nastaje učinak koji je istovremeno delikatan, raskošan i profinjen. 

Baza mirisa pobuđuje novu, cvjetnu senzualnost zahvaljujući inovativnoj kombinaciji ekstrakta gorke naranče i bourbon vanilije. Ova kombinacija ekstrakta nadopunjuje notu bijelog mušusa, a uslijed toga otkriva se mek, delikatan završni sloj koji na kožu pobuđuje učinak pudera.

Bočica od matiranog stakla

Kao intenzivnija i svježija strana originalnog My Way mirisa, My Way Floral dolazi u novoj bočici od matiranog stakla, čiji završni sloj obavija bočicu sjenom, tako da se delikatna ružičasta boja mirisa nazire samo u tragovima.

My Way je miris budućnosti

Ekološki koncept temelj je svih mirisa My Way i svi su oni ugljično neutralni. Ta integralna vrijednost odražava posvećenost kuće Giorgio Armani smanjivanju svoga ekološkog utjecaja, a posebno je usmjerena na emisije ugljika, glavnog pokretača klimatskih promjena. 

Mirisi My Way postižu ugljičnu neutralnost zahvaljujući bočicama koje se mogu ponovno puniti, upotrebi prirodnih sastojaka nabavljenih na odgovoran način i pružanju podrške programima za očuvanje šuma. 

Ono sam što živim

Filozofija mirisa My Way odnosi se na odluku o odabiru vlastitog puta i njegovu otkrivanju kroz susrete s drugima.  Prožet motom mirisa My Way: “Ono sam što živim”, My Way Floral nadahnut je trenucima u kojima susreti oblikuju našu osobnost. Jeste li spremni za nove mirisne avanture? 

Pročitajte još i ...