Kate Hudson otkrila omiljene proizvode u self care rutini: „Čudesno je!“

Znamo kako izgleda naša beauty rutina, kao i ona naših najboljih prijateljica, no kako izgleda dnevna briga o ljepoti poznatih hollywoodskih diva?

Uvijek nas zanima za kojim proizvodima posežu i kakavih se beauty rituala drže dame čiji budžet ne poznaje granice, a najbolji dermatolozi su im gotovo “kućni prijatelji”.

Jedna od najomiljenijih glumica danšnjice, poznata po ulogama u brojnim hollywoodskim uspješnicama, postala je svojevsrtan sinonim za romantične komedije, no jednako je poznata i po vedrom osmjehu i sjajnom, mladenačkom tenu koji joj dopušta da još uvijek utjelovljuje i mnogo mlađe djevojke.

Kojim je proizvodima vjerna lijepa Kate Hudson, kako doživljava svoju beauty rutinu te koje brendove obožava?

Nedjelja je rezervirana za brigu o sebi

40-godišnja glumica svojim Instagram obožavateljima u Instagram priči otkrila je što nedjeljom radi unutar svoje elegantne kupaonice. „Svoju nedjelju započet ću s nečim što se zove ‘self care’“, poručila je.

Bez šminke i u svilenom ogrtaču, Kate svojim obožavateljima nije snimila samo kako izgleda njezine jutarnja rutina njege već se usredotočila i na omiljene clean beauty proizvode.

„Volim čistu ljepotu – čista ljepota je moj način njege“ tvrdi Hudson te dodaje da to nikako ne znači da u svojoj kupaonici nema proizvode koji sastavom odskaču od proizvoda s čistim sastojcima, ali da oni onda moraju imati stvarno djelovanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Ipak, ističe, njen cilj je koristiti proizvode koji imaju što čišću teksturu, a istovremeno najbolje učinke na njezinu kožu.

Čudesno sredstvo kojem duguje besprijekoran ten

Na listi omiljenih rituala prvo se našlo čišćenje lica, a ‘čudesno sredstvo’ koje Hudson koristi pripada brendu Tata Harper.

Tata Harper gel za čišćenje osim što otklanja nečistoće s lica, ima regenerirajuće i umirujuće djelovanje na kožu.

Slavna glumica neke od omiljenih beauty savjeta podijelila je i za britanski Telegraph , pri čemu je istaknula da je neke od najboljih savjeta za ljepotu dobila od majke, glumačke dive Goldie Hawn.

“Majka me naučila da nitko nema istu kožu čitav život. Osim što starimo, naša se koža potpuno mijenja pod utjecajem klime, izloženosti vremenu i stresu, pa se i naša rutina njege mora mijenjati“”, istaknula je Kate.

S vremenom je, naravno, i sama Kate prikupila brojne savjete te ustoličila i poneko vlastito “holy grail” beauty pravilo, a tvrdi kako se danas najviše vodi holističkim pristupom ljepoti.

“u 20-ima nisam mnogo razmišljala o svoj tijelu ili koži, nekako je djelovalo da se brine samo za sebe” – našalila se Kate za britanski Telegraph, dodajući kako je teks s godinama uvidjela važnost poštivanja tijela i njegovih potreba.

“Najvižnije mi je održati balans tijela i uma, jer nema tog make-upa koji će prekriti nezadovoljstvo ili manjak balansa – na našem se licu takve stvari jednostavno vide”, tvrdi lijepa glumica, dodajući kako je naposlijetku ljepota samo odraz unutarnjeg zadovoljstva.

Nakon brige za lice, Hudson prelazi na njegu tijela te tvrdi da, nakon tretiranja maslacem i uljem brenda Mutha, uživa potpuno gola. Sve to radi kako bi se ove dvije teksture dobro upile u njezinu kožu i odradile svoj ‘posao’ do kraja.

Izvor foto: mutha.com

Kakvi su rezultati? „Nevjerojatni“, napisala je Kate svojim Instagram pratiteljima.

Pročitajte još i ...