Stigla je čarobna kapljica koja će obojiti jesen cvjetno-vodenim notama

Prošle godine, negdje u ovo doba, svjetlo dana ugledao je parfem za koji smo znali da će nam promijeniti pogled na mirisne sastojke, ali i na prirodu, koji nam je rasplamsao maštu i “dao glas” nijemom cvijetu jorgovana… Ime tog divnog uratka Isseyja Miyakea bilo je A Drop d’Issey, a iza njega je stajala dobro nam poznata Ane Ayo. Sada nam od iste “autorice” stiže vodeno-cvjetni parfem koji će obojiti jesen – A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche. 

Putovanje mirisne kapi

Japanski redatelj Yu Yamanaka osmislio je filmsku odu prirodi u kojem je prikazao zadivljujuće putovanje kišne kapi kroz različite oblike. Prva kampanja snimljena u divljini za ovu parfemsku kuću je novi oblik vizualnog izražavanja, blistav kao nikada prije. Kap vode utjelovljuje simbol životne snage – uvijek daje više nego što uzima, povezana je sa svim prirodnim blagodatima iz kojih neprestano crpi energiju. Kapljice vode razbuđuju i osvježavaju sve oko sebe, baš kao i u mirisu Drop d’Issey.

Od trenutka kad padne s neba, kap putuje kroz travu, cvijeće, drveće… kako bi (raz)otkrila svaki njihov aspekt, gotovo kao da putem budi prirodu, jačajući nam osjetilni doživljaj. Novi A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche je jedinstven, potpuno drugačiji od klasičnih mirisa. Zvijezda nije više lice žene ili modela – ovaj put zvijezda je priroda, koja je oko nas, lako pristupačna i dragocjena. A oživio ju je novi miris A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche. Kao i kod Issey Miyake mode, ambicija nije zadovoljiti druge, već ugađanje sebi. Namjera je da se osjećate dobro jer miris unosi radost u naš život.

Ane Ayo, kreatorica mirisa u Firmenichu, kreirala je jedinstveni bljesak svježine inače prepoznatljiv u svim mirisima u kući Issey Miyake… Međutim ovdje s modernim zaokretom. Kompoziciju čini obilje šarenog cvijeća, poput naleta vlažnih latica, uključujući prekrasan akord jorgovana koji je amblem originalnog A Drop d’Issey. Isprepletena kompozicija s damask ružom sugerira novi, nježan i svjež cvjetni potpis. Putovanje ove pjesničke kapi počiva na šumi: svježi cedar i kremasti akord sandalovine otkriva puni karakter mirisa. Božanstveni osjećaj svježine je produžen na podlogu od bijelog mošusa zbog čega traje satima.

Ove čarobne note ulivene su u dobro nam poznatu bočicu, djelo Todda Brachera. Blistava zrcalna leća na njoj stvara izobličenje “ribljeg oka”, pozivajući nas da vidimo drugačije i otvorimo um novim perspektivama. Dizajniranu u obliku kapi za ravno polaganje, bočica je u sebi “zarobila” sve sanjive nijanse iz prirode – od nebeske azurno plave do vibrantne boje trave.

Veganski miris i obnovljivi sastojci

Issey Miyake ne slavi prirodu samo kao imaginarni ili simboličan pothvat, kuća nastoji biti sve aktivnija u zaštiti prirode. Svaki aspekt A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche to utjelovljuje: boca je napravljena od 5% recikliranog stakla, kutija u kojoj se nalazi izrađena je od kartona iz šuma kojima se održivo upravlja. Miris je veganski i također sadrži reciklirane i obnovljive sastojke.

Pročitajte još i ...