Dercos Energy + stimulirajući šampon: Neka snaga i gustoća postanu sinonimi za vašu kosu

Brz životni ritam, obilježje je modernog vremena, pa ponekad ni ne primjećujemo signale kojima nam tijelo poručuje da nešto nije u redu, sve dok ne postanu vidljivi. Jedan od tih signala je ispadanje kose, koje se može javiti i kod muškaraca i kod žena. Najčešći uzroci ispadanja kose su hormonalni disbalans i trudnoća, stres i umor, kao i slobodni radikali poput zagađenja, smoga i UVA zraka.

Upravo zato, brend Vichy je usko surađivao s dermatolozima, i razvio jedinstvenu formulu na tržištu, Dercos Energy+ stimulirajući šampon. Njegova hipoalergena formula pomaže u sprječavanju gubitka kose ojačavanjem vlakana dlake za nevjerojatnih 47%  istovremeno pružajući osjećaj ugode koži glave. Prikladan je za svakodnevnu upotrebu, namijenjen i osjetljivom vlasištu, kosa je snažnija i izgleda gušće za čak 19% , uz volumen koji traje 24 sata.

Folikula dlake prolazi kroz kontinuirani ciklus rasta i mirovanja, a mnogobrojni unutarnji i vanjski čimbenici taj ciklus mogu poremetiti. Naime, dolazi do rane tranzicije iz faze rasta dlake (anagena faza) u fazu mirovanja (telogena faza), a nakon 2-4 mjeseca pojavljuje se zamjetan gubitak kose. Navedeni čimbenici uzrokuju i mikro-inflamacije folikule dlake koje dovode do smanjene prokrvljenosti, a samim tim i do disbalansa u ciklusu njenog rasta. Dercos Energy+ stimulirajući šampon pomaže u revitalizaciji vlakana kose, vraćanju prirodne otpornosti kose i čišćenju zagađivača vlakana i čestica sebuma iz korijena, za osjećaj zdravije kože glave.

Jedinstvenom kombinacijom sastojaka rezultati vidljivi za svega pet upotreba

U borbi protiv unutarnjih i vanjskih čimbenika koji dovode do pojave gubitka kose dermatolozi i stručnjaci su u inovativnoj formuli Dercos Energy+ stimulirajućeg šampona ujedinili:

  • Aminexil – referentna molekula protiv ispadanja kose nastala kao rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a utječe na smanjenje ispadanja kose i rezultira njenom većom gustoćom
  • Niacinamid – njegova umirujuća i hidratizirajuća svojstva smanjuju mikro-inflamacije i imaju energetsko djelovanje na mikrocirkulaciju koja je nužna za zdravu folikulu dlake
  • AHA kiseline – pomažu u održavanju PH vrijednosti vlasišta i folikula dlake, imaju snažno antioksidativno djelovanje i jačaju vlakna kose
  • Vitamin E – poznat po svojim antioksidativnim svojstvima pomaže u očuvanju zaštitnog lipidnog sloja

Protokol protiv gubitka kose

Za učinkovite rezultate, stručnjaci preporučuju kombinaciju Dercos proizvoda. Za žene se uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon, preporučuje korištenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose. Preporuka je šampon koristiti nekoliko puta tjedno, dok je ampule potrebno kontinuirano koristiti tri mjeseca, jednom dnevno. Za učinkovite rezultate kod muškaraca, uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon nekoliko puta tjedno, preporučuje se i nanošenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose namijenjenih muškarcima i to jednom dnevno, kroz period od tri mjeseca.

Uz izbor odgovarajućih proizvoda kosa će postati jedan od vaših glavnih aduta, a prolaženje prstima kroz kosu omiljen osjećaj. Pažljivo osmišljenu kombinaciju proizvoda protiv ispadanja kose potražite u ljekarnama i uvjerite se zašto dermatolozi već godinama stoje iza njihovih preporuka.

Za dodatne informacije o brendu Vichy  i Dercos proizvodima posjetite web-stranicu i zapratite Vichy na Instagramu i Facebook stranici.

 

Pročitajte još i ...