Diorova revolucija u svijetu parfema: stiže J’adore na bazi vode!

Jedan od najpoznatijih i najomiljenijih parfema na svijetu, J’adore francuske modne i beauty kuće Dior, uskoro stiže na police parfumerija diljem svijeta u posve novoj verziji – kao Parfum d’Eau, odnosno kao parfem na bazi vode. Riječ je o posve inovativnoj formulaciji koja ne sadrži alkohol.

Ovo je svojevrsna revolucija u svijetu parfema, ali i vrlo odvažan korak za Dior, a rezultat je patentirane nano-emulzijske tehnike jednog japanskog laboratorija koji ju je inicijalno osmislio za proizvode skincarea. Proces uključuje miješanje vode i cvjetnih ulja pod izuzetno visokim pritiskom, tako da bočicu nećete morati protresti kako bi se povezali uljni i vodeni dio.

 

Novi J’adore dolazi u svom prepoznatljivom flakonu koji je ovoga puta ‘odjeven’ u opalescentno bijelo staklo. Nanosi se kao nježna i opojna maglica koja donosi posve drugačiji osjećaj od klasične Eau de Parfum formulacije, budući da se stapa s kožom.

Visoko je koncentrirana pa je njezina trajnost duga, upravo kao i ona originalnog proizvoda. Međutim, sam miris je nešto drugačiji. Zavodljiv i opojan poput originala, Parfum d’Eau je puno nježniji, mekši i jednostavniji, a djelovat će poput luksuznog balzama ili melema koji će biti blagotvoran za sva čula.

Mirisna kreacija sadrži note cvijeta naranče, arapskog jasmina, damaščanske ruže i magnolije, a iz Diora kažu kako novi J’adore parfem priziva dojam lebdenja nad poljem naranče.

Lice parfema, kao i njegovog prethodnika je glumica Charlize Theron.

Prije pojave ove formule, vladalo je mišljenje da je gotovo nemoguće proizvesti postojan i dugotrajan parfem bez alkohola, pa je Dior ovim uspješnim proizvodom otvorio neke nove horizonte u svjetskoj industriji ljepote.

 

Pročitajte još i ...