Diptyque lansirao limitirano izdanje omiljenog parfema Do Son

Iako je kultna pariška maison Diptyque najpoznatija po svojim luksuznim svijećama, velik dio fanova diljem svijeta čine ljubitelji njihovih posebnih i jedinstvenih mirisa, ali i skincare proizvoda, difuzora pa i proizvoda za dom. U Diptyqueu, svoje su mirise podijelili u ikonične mirisne obitelji, a među najpopularnijima su Baies i Do Son. A upravo su Do Son nedavno lansirali u limitiranom izdanju i za tu su ga priliku odjenuli u prekrasnu tirkizno plavu boju.

Do Son je prekrasna proljetna mirisna kreacija koja spaja tuberozu, jasmin i narančin cvijet, stvarajući svjež i cvjetni mirisni akord. Mnogi će ljubitelji ovog miris reći da u njegovoj dubini osjećaju i začine te ponešto morske slanoće. Iako je riječ o klasiku, kao i svi Diptyque mirisi, i Do Son ima svoj prepoznatljivi twist koji ga čini uzbudljivim i neponovljivim.

Limitiranu kolekciju čine Do Son Eau de Parfum, Do Son Eau de Toilette, Do Son krema za ruke i Tubéreuse mirisna svijeća koja je smještena u duboko tirkiznu staklenu posudu i dolazi u usklađenom vanjskom pakiranju.

Kako su objasnili iz Dyptiquea, jedan od njegovih osnivača, Yves Couselant, svoja je dječačka ljeta provodio u Vijetnamu, u zaljevu Do Son. “Lagani morski povjetarac sa sobom je donosio blagi, ali opijajuć miris tuberoza koje je njegova majka toliko voljela. Do Son ujedinjuje delikatnost i postojanost uspomene na djetinjstvo u Indokini, poručili su iz ove parfemske kuće.

Do Son limitiranu kolekciju možete pronaći na: diptyqueparis.com.

Pročitajte još i ...