Po savršene grudi – na novu adresu

New Doctors on The Block – bila je misao vodilja partyja kojim je sinoć proslavljeno otvorenje zagrebačke klinike za estetsku kirurgiju Dklinik. Kvart je centar Zagreba, a doktori su dr. sc. Mladen Duduković i dr. Hrvoje Kisić, specijalisti plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije koji će, nadaju se, potvrditi tezu da su operacije uspješnije kad ih izvode – dva eksperta.

Uz izvrsne delicije i savršen gin tonic zabavljali su se prijatelji, obitelj, osobe iz javnog života te kolege dr. Kisića i dr. Dudukovića.

Dr. Kisić i dr. sc. Mladen Duduković sa suprugama Sarom Cvrlje Kisić i Ivom Duduković

Novi prostor za estetske operacije

Dr. sc. Mladenu Dudukoviću kirurgija je osnovno zanimanje i strast pa je na atraktivnoj adresi u središtu Zagreba otvorio svoju drugu kliniku, namijenjenu estetskim operacijama – povećanju i smanjenju grudi, konturiranju tijela te zahvatima na licu.

Poliklinika Duduković, koju je otvorio krajem prošle godine, brzo je zauzela poziciju jedne od najboljih klinika s područja estetske medicine u regiji.

Kompletna usluga

No premda je ovaj svestrani liječnik jedan od rijetkih domaćih stručnjaka koji može ponuditi „whole package“ – dakle uslugu kompletnog pomlađivanja kombinirajući najsuvremenije nekirurške metode i tehnologije s invazivnijim korektivnim zahvatima – za složenije operacije nedostajao mu je vlastiti prostor.

„Jednostavno sam htio zaokružiti priču. Ja sam prije svega plastični kirurg i estetskom kirurgijom bavim se već desetak godina operirajući po privatnim ustanovama kolega. Sada imam priliku ponuditi vrhunsku estetsku kirurgiju lica, grudi i tijela u svom prostoru, i to me jako veseli“, otkriva dr. Mladen Duduković.

Dr. Hrvoje Kisić, dr. sc. Mladen Duduković, Jana Fabijanić, dr. Nikola Milojević i glumac Asim Ugljen

U tim je pozvao i mlađeg kolegu dr. Hrvoja Kisića, jednog od najperspektivnijih specijalista plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije mlađe generacije.

S obzirom na izniman uspjeh Poliklinike Duduković, dr. Mladen Duduković nada se da će i Dklinik ostvariti jednak – ili još veći uspjeh.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

 

 

 

Pročitajte još i ...