Do pločica bez kapi znoja

Pivski, opušteni ili jednostavno veliki trbuh predstavlja estetski problem mnogih muškaraca, ali i žena. Za pločice na trbuhu treba se dobro potruditi. Iako su istaknute pločice gotovo nenadmašno privlačne, pravilno pridržavanje prehrane i redovito vježbanje mukotrpan su put za savršen trbuh.

“Hollywoodske pločice” u kratkom roku

Ipak, ukoliko želite besprijekorne rezultate u kratkom roku, postoji metoda kojom vam se ta želja može i ostvariti. Kolumbijski liječnik Alfredo Hoyos začetnik je metode liposukcije uz pomoć Vaser HD uređaja i već duže vrijeme modelira ultrazvukom pločice i mišiće. Ultrazvučni uređaj uklanjanja masne naslage i oblikuje mišiće bez dugotrajnog znojenja u teretani. Ultrazvuk je liposelektivan, što znači da može raspršiti masnoću samo na točno određenom mjestu dok se, primjerice, ništa ne događa organima ili ostalom tkivu.

photocat

Trbušni mišići uglavnom su obavijeni mašću zbog čega su teško vidljivi. Liposukcija ultrazvukom radi se iznad ovojnice mišića te on nakon zahvata ostaje „ogoljen“ i jasno se nazire kroz kožu jer su masnoće uklonjene.

Iako i sam uređaj učinkovito zateže kožu, značajan višak kože ne može ukloniti, a treba naglasiti da ovakva metoda nije namijenjena za mršavljenje, već za modeliranje i oblikovanje tijela. Jako pretilim osobama ovaj se tretman ne preporučuje. Ipak, osobama koje imaju koje kilo viška na krivom mjestu, ova metoda dat će odlične rezultate.

Elsa Hosk releases a photo on Instagram with the following caption: "ud83dudc81ud83cudffc"., Image: 347330556, License: Rights-managed, Restrictions: *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

U kombinaciji s limfnom drenažom

Uređajem se smanjuju masne naslage, zateže koža, a limfnom drenažom, koja se preporučuje nakon zahvata, smanjuje se mogućnost nuspojava te ubrzava oporavak. Nakon tretmana potrebno je neko vrijeme nositi steznik koji onemogućuje stvaranje tkivne tekućine. Pacijentima se preporučuju i dvije ili tri limfne drenaže u prvom tjednu nakon zahvata. Prednost ovakve metode jest što mast vađena Vaser liposukcijom ostaje neoštećena pa se može koristiti za povećanje grudi, ali i drugih dijelova tijela, primjerice, stražnjice, listova i pektoralne regije kod muškaraca.

Ovom tehnologijom brzo se postiže oblikovano tijelo bez neravnina. Osim trbuha mogu se tretirati i ruke, leđa, bedra, gležnjevi, unutarnje natkoljenice i podbradak. Pločice su samo jedna od mogućnosti koje ovaj uređaj pruža. Metoda je idealna za sve one koji žele bez kapi znoja, na brz i bezbolan način oblikovati svoje tijelo.

Pročitajte još i ...