Dosad neviđen volumen – maskara koja osvaja svijet

Maskara je jedan od onih predmeta koje žene smatraju gotovo „svetima“. Čak i u danima u kojima nemamo vremena (ili volje) nanositi puder, rumenilo ili ruž, za nekoliko poteza omiljene maskare naći ćemo vremena.

Transformira izgled cijelog lica

Naglašavanje, produljivanje i kreiranje volumena na trepavicama zaista u samo nekoliko minuta može u potpunosti transformirati izgled lica – i preobraziti nas iz ležernog u svečaniji, ozbiljniji dojam bez da smo pred ogledalom morali provesti sat vremena.

A kad su u pitanju maskare – svaka žena ima svog favorita. Neke od nas vjerne su istom brendu desetljećima, dok su druge sklone eksperimentiranju i neprestano su u potrazi za novitetima koji će njihove trepavice učiniti još zanosnijima.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Rejina Pyo Backstage London Ready to Wear. Autumn/Winter 2018. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 366646717, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Maskara za one koji se usude biti drugačiji

Maskara koja je, odmah nakon lansiranja osvojila svijet – Lash Clash brenda YSL Beauty – maskara je za sve one koji se usude biti drugačiji.

Ova inovativna maskara donosi nam izazovni volumen – najveći dosad – te overnoir couture crnu nijansu, s kojom će trepavice biti najtamnije dosad, a svaka dlačica definirana.

Stručno dizajnirana s formulom za volumen i s patentiranom četkicom za šokantno predimenzionirani učinak, maskara Lash Clash svjedok je snažne i odvažne generacije koja se ne boji biti drugačija.

Najodvažniji dizajn dosad

U pakiranju s najodvažnijim dizajnom do sada, inspiriranim visokom modom, YSL je odlučio zamijeniti svoje legendarno zlatno pakiranje potpuno crnim, u nijansi overnoir, poput nijanse same maskare.

Ova iznimna formula kreira do 200% volumena, a krasi ju i nevjerojatna postojanost – do čak 24 sata.

Formula za najveći volumen

Formula maskare Lash Clash pruža dosad neviđen volumen YSL maskara, ali i pigmentaciju, zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima za teksturu, iznimno crnim pigmentima i sastojcima protiv razmazivanja.

Najgušća tekstura maskare koja je dosad osmišljena u YSL laboratorijima sadrži najsuvremeniju mješavinu sastojaka za veći volumen uz odvažno intenzivnu boju.

Inovativna tekstura, disperzija voska i ulja u vodi, kombinacija polimera koji formiraju film i tvari za produženje postojanosti –  omogućuju gustoj, no kremastoj teksturi maskare Lash Clash, da trenutačno učini trepavice gušćima, sloj po sloj.

U samo pet poteza Lash Clash dodaje do 200% volumena i stvara šokantni, predimenzionirani dojam. Uz formulu koja je postojana do 24 sata, taj će dojam trajati bez obzira na to kako provodite svoj dan.

Overnoir Couture crna nijansa i njega trepavica

Lash Clash pruža sasvim novo iskustvo crne boje s iznimno crnim pigmentima te – ako to nije dovoljno crno – završnom nijansom overnoir couture. Visoki omjer finih disperziranih čestica crnoga željeznog oksida u prozirnoj bazi čini trepavice intenzivno crnim, odvažnima i punima – inovacija za sve ovisnike o crnoj maskari u svijetu.

Formula bez mirisa maskare Lash Clash obogaćena je ekstraktom florentinske perunike iz YSL-ovih vrtova Ourika, koji pomaže trepavicama da ostanu pune, meke na dodir i zdravijeg izgleda.

Vrtovi Ourika brenda Ysl Beauty

YSL Beauty podržao je stvaranje zadruge od 32 žene koje njeguju svaku biljku u vrtovima Ourika. Ovim društvenim programom nastoje se podržati vještine stanovnika ove regije kako bi se povećala njihova financijska neovisnost.

Uz stvaranje novih poslovnih prilika za zadrugu žena, ovi su vrtovi omogućili brendu YSL Beauty da promatra i ubire neke od dragocjenih sastojaka koji su ključni dio njegovih kozmetičkih proizvoda. Svaka se sirovina odabire, uzgaja i ubire na održiv način i pažljivo se ekstrahira da bi se ispunili čak i najstroži standardi po pitanju učinkovitosti.

Kako postići najveći volumen trepavica?

Osim formule, teksture i četkice, za kreiranje najvećeg volumena važno je slijediti i nekoliko ključnih savjeta :

Počnite s nanošenjem od korijena trepavice na unutarnjem kutu oka, a zatim prijeđite četkicom kroz trepavice u smjeru prema gore i prema van.

Nakon toga, usmjerite trepavice prema gore pri korijenu i nakratko ih zadržite u tom položaju prije nego što ih začešljate prema gore kako biste ih razdvojili i produžili.

Sljedeći korak je nanošenje maskare na trepavice u „cik-cak“ potezima od korijena do vrhova kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice –  a zatim upotrijebite samo vrh četkice kako biste nanijeli maskaru na pojedine trepavice na vanjskom kutu oka. Za kraj, nanesite maskaru na donje trepavice u cik-cak potezima prema dolje, od korijena do vrhova, kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice.

Novu YSL Lash Clash maskaru potražite OVDJE. 

Pročitajte još i ...