Personalizirani kokteli za glatku teksturu i iznimnu blistavost kože

Bore nisu jedino što starenje donosi licu – s godinama se koži „dogode“ i sivkast ten, opuštena koža, nedostatak sjaja, gruba tekstura, gubitak kontura…

Premda pojedinačno neće  bitno narušiti estetiku lica, njihova istovremena pojava pridonijet će starijem, umornijem izgledu i potpuno nam oduzeti mladenačku svježinu – koju liječnici nastoje vratiti skinboosterima, mezoterapijom i filerima.

No, suvremena tehnologija ta je tri tretmana objedinila u jedan pod nazivom Profhilo. „Jedinstven je na tržištu jer licu ne dodaje volumen, ali mu vraća punoću i tonus kompletno ga revitalizirajući. Uz to – zahvaljujući aplikaciji hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne mase – savršeno hidrira i zaglađuje kožu podupirući istovremeno njezine dublje strukture“, govori dr. sc. Ivana Nola, vlasnica zagrebačke poliklinike Dermatologija Nola.

“Peglanje” nije jedini postulat anti-ageinga

Bazirajući se na revolucionarnom konceptu Hydrolift® Action, strateški pomlađuje čitavo lice raspoređivanjem preparata u pet pažljivo odabranih točaka na svakoj strani lica. Riječ je o tretmanu koji neće izmijeniti crte lica, nego će nahraniti kožu i vratiti joj elastičnost, što će rezultirati efektom liftinga, ali sasvim prirodnim.

Dr. sc. Ivana Nola, spec. dermatovenerologije / Fotografija: Marko Vukas

„Ispeglaj, zategni, popuni, podigni – ponekad se pacijentima može učiniti da se svi anti-ageing tretmani svode na ove postulate, a dio mog zadatka je i pokazati im da to nije uvijek tako“, kaže doktorica Nola, naglašavajući inovativni koncept Profhila.

„Često ga predlažem pacijenticama koje nisu sigurne što im zapravo treba, no znaju da žele izgledati odmornije i mlađe“, govori ova renomirana dermatovenerologinja naglašavajući da to, zapravo, i jest cilj svakog anti-ageing tretmana.

Savršen spoj aktivnih supstancija

Drugi tretman koji vrlo učinkovito poboljšava stanje kože jest mezoterapija, koktel moćnih sastojaka koji se u kožu unosi injektivnom tehnikom.

„Najveća prednost tog postupka je personalizirani pristup svakom klijentu, jer se sastojci kombiniraju ovisno o procijenjenom stanju kože i njezinim specifičnim potrebama“, govori dr. Nola, ističući RRS® mezoterapijski koktel koji omogućuje čak 14 kombinacija – među kojima je zaista moguće pronaći idealnu.

„Od inovativnog će tretmana najviše koristi imati umorna i dehidrirana koža, ali učinak je odličan i u slučaju kad treba korigirati površinsku teksturu tena – jer ublažava i fine linije i bore. Koža je dubinski hidratizirana, prirodna barijera je obnovljena, a to je i najučinkovitiji način usporavanja pojave znakova starenja“, ističe dr. Ivana Nola.

Pročitajte još i ...