Anti-age inovatorica otkriva jedini put do potpunog pomlađivanja lica

Iako mladolikost zaista za svaku ženu znači nešto drugo, nekim se zajedničkim idealima vode dame diljem svijeta – neovisno o kulturi iz koje dolaze i osobnoj percepciji ljepote, a među tim se idealima svakako nalaze prirodnost i umjerenost.

Jedini recept za ljepotu je vrhunski liječnik

Takvog je stava i jedna od najuvaženijih hrvatskih liječnica – dr. Jeannette Gjurić, čije je ime nezaobilazno na svim listama anti-age stručnjaka u domaćim, ali i inozemnim krugovima. U čekaonici njene zagrebačke Poliklinike Sinteza svakodnevno se mogu vidjeti glumice, pjevačice, manekenke, političarke iz čitave regije, ali i sasvim obične dame koje znaju da je za izvrsne rezultate najvažniji – izvrstan liječnik.

Dr. Jeannette Gjurić

Liječnica koja se usavršavala u prestižnim svjetskim poliklinikama jedna je od najeduciranijih stručnjaka u polju neinvazivnog pomlađivanja, a dovoljan dokaz njene reputacije i činjenica da se na popisu njenih klijentica nalazi i srpska glumica Anđelka Prpić, kojoj zbog omiljene liječnice nije problem „potegnuti“ čak iz Beograda, a zadovoljstvo doktoricom podijelila je i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poliklinika Sinteza (@poliklinika_sinteza) on

Potpuno individualni pristup svakom pacijentu, inovativni pogled na estetiku i prirodne metode u skladu s modernim načinom života samo su neki od razloga zbog kojih je dr. Gjurić sve samo ne obična anti-age liječnica – po svoju dozu mladolikosti poželi doći svaka dama koja čuje kako se u njenoj poliklinici lice odnedavno može pomladiti „po slojevima“. O čemu je točno riječ?

Inovacije svjetskog glasa konačno dostupne u Hrvatskoj

„Kao velika zaljubljenica u prirodne metode pomlađivanja, uvijek mi je užitak pacijenticama ponuditi najbolje novitete u skladu s najmodernijim svjetskim trendovima, poput uređaja Venus Versa. U Hrvatskoj je prvi dostupan u našoj poliklinici, a uz pomoć ovog izrazito svestranog uređaja izvode se najtraženiji neinvazivni estetski tretmani“, tvrdi dr. Jeannette Gjurić.

Jedinstveni multifunkcionalni uređaj omogućuje fotopomlađivanje, tretira akne, uklanja dlačice, ublažava strije i bore, a koža postaje vidno zaglađenija, zategnutija i sjajnija. Za impresivne se rezultate brzo pročulo, pa u Polikliniku Sinteza svakodnevno pristižu dame u želji za brzim, učinkovitim i neinvazivnim pomlađivanjem „po mjeri“.

Venus Versa, prije i poslije

Jedan od najpopularnijih tretmana koji se izvodi na ovoj platformi  je TriBella, 3u1 nekirurški tretman, koji, ističe dr. Gjurić, pruža zaista impresivne rezultate.

„Kombinacijom triju moćnih tretmana spojenih u jedan, prvi rezultati TriBelle vidljivi su već nakon jednog dana, a zahvaljujući korištenju različitih aplikatora, postupak će istovremeno djelovati na ujednačavanje tena, povećati elastičnost kože i zagladiti teksturu.“

Paula Raia backstage - Sao Paulo Fashion Week - April 2014 - RTW Spring Summer 2015, Image: 189691166, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FirstView

Omiljena zagrebačka „doktorica za mladolikost“ tvrdi kako je prilikom odabira idealne metode rejuvenacije u obzir potrebno uzeti sve ono što lice čini posebnim, a posebnu pažnju treba posvetiti utvrđivanju debljine kože, koštanoj potpori lica, proporcijama, masnom tkivu i stanju kože, dodajući kako je regeneraciji kože potrebno pristupiti – u slojevima, umjesto tretiranja isključivo površine kože.

Najkompletniji nekirurški lifting lica tretira sve slojeve kože, ali i mišiće

Takav jedinstven pristup pomlađivanju sada je još uspješniji, zahvaljujući uređajima poput Venus Verse i Ultratonea, a upravo je tretman uređajem Ultratone Dreamshaper postao apsolutni hit u Poliklinici Sinteza.

Ultratone Dreamshaper može se koristiti i na tijelu, a glumica Jelena Perčin upravo je uz pomoć ove revolucionarne tehnologije vratila besprijekornu liniju nakon trudnoće

„Ispod opuštene kože najčešće se kriju i – opušteni mišići, a ovaj tretman djeluje iznutra, oblikujući mišiće i poboljšavajući tonus. Osim što djeluje na kožu i sve njene slojeve, revolucionarni tretman djeluje i na sloj mišića ispod kože, postižući tako potpuni učinak zatezanja i pomlađivanja“, tvrdi doktorica dodajući kako se Ultratone smatra jednim od najkompletnijih uređaja za nekirurški lifting lica.

Kombinacija koja rješava problem nedostatka volumena i vidljivih bora

Kada su u pitanju tvrdokorni problemi poput nedostatka volumena i prerano ostarjelog lica – najbolje će rezultate dati kombinacija pomno odabranih metoda, pa se tako hijaluronski fileri i botox izvrsno nadopunjuju s mezoterapijom koja hrani kožu u dubljim slojevima i poboljšava njenu kvalitetu.

Tako damama koje primjećuju vidljiv nedostatak volumena preporučuje njegovu nadoknadu pažljivom aplikacijom hijaluronskih filera.

„Tijek pomlađivanja kreće tretiranjem mišića i poboljšavanjem tonusa, potom se djeluje na kvalitetu kože, a zatim slijedi ublažavanje bora i dodavanje volumena, no odabir tretmana ovisi o pojedinačnom stanju“, naglašava.

Pročitajte i: Ako želite prirodni “touch” ove liječnice, pripremite se na listu čekanja

Tretmani se prilagođavaju svakome licu, a tretirajući tako sloj po sloj, pruža se baš ono što mu je potrebno – ni premalo, ni previše – zbog čega na „izgled kao po kalupu“ možete zaboraviti. Promotrimo li pomlađivanje lica kao planiran i personaliziran proces, a ne transformaciju preko noći, i rezultati će biti upravo onakvi kakve priželjkujemo – prirodni i – fantastični.

Pročitajte još i ...