Dr. Jelena Jakić pacijentici je napravila makeover iz snova: malo filera za veliki učinak!

Mimičke bore, obješena koža, sve veći podočnjaci, gubitak kolagena, sve su to, nažalost, neželjene posljedice starenja. Iako godine ne možemo izbjeći, posljedice koje ostavljaju na licu – možemo! Stoga, svi ćemo mi učiniti ono što je u našoj moći da izgledamo baš onako kako se osjećamo – sjajno. I super je što se za pomoć možemo obratiti liječnicima, dermatolozima i estetičarima, koji će našu sliku učiniti još boljom!

Upravo takve slike radi jedna od najboljih zagrebačkih slikarica lica dr. Jelena Jakić, spec. dermatovenerolog  – popravlja našu vanjštinu kako bi bila odraz naše nutrine.

A kako to radi najbolje ćemo vam pokazati na primjeru pacijentice koja se dr. Jakić prepustila u ruke kako bi njen izgled uskladila s onime što osoba isijava – ljepotu i svježinu – sve ono što godine, nažalost, odnose.

PROČITAJTE: GDJE NAKON LJETA PO MEZOTERAPIJU

 

Dr. Jelena Jakić pacijentici koristila je hijaluronske filere kako bi se dobio osvježen izgled lica, ali i kako bi se “popunile” mimičke bore. Objasnila nam je da je koristila 1 ml Teosyal Ultra Deep filer i 1 ml Teosyal Redensity 2 filera. 

Redensity filer se koristio za tretiranje nježne i osjetljive kože oko očiju, a u slučaju ove pacijentice za ublažavanje podočnjaka. Teosyal Ultra Deep filer koristio se za trenutno povećanje volumena i za vraćanje oblika licu, odnosno konturiranje. Naravno, ubrizgavanjem filera ispunile su se i mimičke bore što je pacijentici vratilo mladenački izgled i zategnutu kožu.

Dr. Jelena Jakić: prije/poslije tretmana

Pacijentici je također napravljen i tretman injekcijama botoksa u regiju glabele (izneđu očiju), čela i sljepoočnica, kako bi se ublažile mimičke bore, a zadržao integritet lica, te naravno – prirodnost pokreta. “Osvježili smo lice, pacijentica je doista poprimila mlađi izgled, a što je najvažnije očuvana je prirodna mimika lica”, objasnila je dr. Jelena Jakić

Dr. Jelena Jakić: prije/poslije tretmana

Kako nam je rekla dr. Jakić, “ideja iza ovih tretmana, kombinacije botoxa i filera, bila je napraviti veliki učinak, pravi makeover, a da pacijentica ne potroši previše novaca”.

Pročitajte još i ...