Dr. Žgaljardić primio dva velika svjetska priznanja

Ugledni maksilofacijalni, plastični i kozmetski kirurg, doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić i njegov Centar za estetsku kirurgiju, na prestižnom stručnom skupu Qality Achievements Convention u Dubaiju primili su nagradu Europskog društva za istraživanje kvalitete (ESQR) za dostignuća u kvaliteti za 2021. godinu – Qality Achievements Award 2021.

Konvencija je okupila 45 odabranih kompanija, klinika, bolnica, javnih administracija i organizacija iz 38 zemalja Europe, Azije, Amerike, Afrike i Australije.

Europsko društvo za istraživanje kvalitete prepoznaje i ističe izvanredne poslovne rezultate, najbolju praksu, svijest o kvaliteti i postignuća tvrtki na regionalnim i globalnim tržištima. Svojim programima priznanja i nagradama ESQR kvalitetu čini glavnim prioritetom priznatih organizacija, bez obzira na njihov sektor, veličinu i lokaciju.

ESQR je već ranije prepoznao vrhunski rad Centra za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić, kada mu je, 2017. godine, dodijeljena nagrada za “izvrsnu reputaciju, sigurnost i učinkovitost medicinskih tretmana, iznimno profesionalnog medicinskog osoblja te kvalitete usluga koje poštuju najviše europske standarde.“

Osim ove svjetski važne nagrade, dr. Žgaljardić je nedavno nominiran za nagradu Socrates koju dodjeljuje EBA – Europska poslovna skupština – međunarodna nevladina organizacija sa sjedištem u Oxfordu, koja okuplja političke, znanstvene i poslovne lidere iz cijeloga svijeta.

Dr. Žgaljardić je nominiran za svoja dostignuća u medicinskim znanostima i praksi, a uz ova dva velika priznanja ovaj je ugledni kirurg uspješno okončao i ovu poslovnu godinu te je svojim brojnim nagradama pridružio nove.

Dr. Žgaljardiću i njegovom timu čestitamo na ovim značajnim uspjesima!

Pročitajte još i ...