Ekskluzivni concept store i najnoviji tretmani – “Dan otvorenih vrata” u Poliklinici Milojević

Nakon etablirane lokacije u Gundulićevoj, Poliklinika Milojević ranije ove godine otvorena je i na novoj adresi – u sklopu novoobnovljenog Kaptol centra na Novoj Vesi 17.

Jedna od top zagrebačkih beauty oaza

Ubrzo nakon otvaranja proglašena je jednom od top beauty oaza u Zagrebu, a kad je u pitanju uređenje interijera i pozornost posvećena detaljima – definitivno može konkurirati najljepšim svjetskim poliklinikama.

Elegantan prostor savršena je kulisa za vrhunsko znanje i iskustvo – kako liječnika, tako i medicinskih sestara, a najmodernija dostignuća moderne medicinsko-estetske tehnologije zaokružuju cijelu priču poliklinike nove generacije.

Što sve očekuje pacijente Poliklinike Milojević?

Upravo je dr. Nikola Milojević jedan od liječnika koji su zaslužni za popularizaciju i šire prihvaćanje estetske medicine u Hrvatskoj, a zajedno sa svojim timom već dugi niz godina na tržište Hrvatske, ali i regije donosi najnovije beauty svjetske trendove.

dr. Nikola Milojević

Najmodernije metode aplikacije, sofisticirani medicinski proizvodi i uređaji, vrhunska dermokozmetika – sve ovo očekuje pacijente Poliklinike Milojević.

Senzacionalni kozmetički concept store

U četvrtak, 24. studenog,  Poliklinika Milojević organizira “Dan otvorenih vrata” u terminu od 17 – 21 h, kako bi se predstavile najnovije akvizicije, ali i uistinu senzacionalni dermokozmetički concept store.

U vrlo ugodnom ambijentu, uz čašu pjenušca ili matcha koktel uz stručno ćemo vodstvo razgledati ekskluzivni concept store dermokozmetike najboljih svjetskih brendova, ali i isprobati neke od najnovijih, revolucionarnih tretmana koji se nude u Poliklinici Milojević.

U sklopu poliklinike, ekskluzivni concept store nudi dermokozmetiku najboljih svjetskih brendova, kao što su Biologique Recherche, Omorovicza, Jane Iredale, ZO Skin Health by Zein Obagi, La mer, 111SKIN i Augustinus Bader. Po prvi put u Hrvatskoj, vrhunski dermokozmetički brendovi koriste se i prilikom izvođenja tretmana. Naime, Poliklinika Milojević nudi posebno osmišljene i individualizirane tretmane vrhunskom dermokozmetikom, koji se izvode od strane posebno educiranog stručnog osoblja.

Poliklinika Milojević ljestvicu je postavila visoko, a stalno educiranje, praćenje svjetskih trendova, ljubav stručnog osoblja prema svom poslu, i iznad svega vizija dr. Milojevića, koji samo najbolje smatra dovoljno dobrim, garancija su da će tim Poliklinike nastaviti kao i do sad, ne samo u korak s trendovima, nego uvijek i korak ispred.

Autori fotografija: Bosnić + Dorotić

Pročitajte još i ...