Estetica First Class Dinner – najveći hrvatski estetičari uživali u luksuznoj večeri

Nakon nedavnog proglašenja najboljih dermokozmetičkih proizvoda na tržištu, već tradicionalno Estetica.hr organizirala je večernje druženje s najboljim hrvatskim plastičnim kirurzima, dermatolozima, estetskim liječnicima i predstavnicima najboljih dermokozmetičkih brendova u elegantnom ambijentu zagrebačkog restorana Dubravkin put.

Naše drage goste najprije je pozdravila Tea Batinić Janjuš, vlasnica i osnivačica portala Estetica.hr – koja je i okupila društvo na večeri radi razmjene i unaprjeđenja iskustava i znanja vezanih uz estetsku medicinu, kirurgiju i kozmetologiju.

“Estetica First Class Dinner okuplja liječnike i stručnjake iz polja estetske medicine, kirurgije, dermatologije i kozmetologije – prvenstveno radi razmjene iskustva i znanja, ali i radi ugodnog druženja. Estetica.hr kao portal nosi odgovornost objavljivanja aktualnih, istinitih i provjerenih informacija, zbog čega nam je suradnja s liječnicima od presudne važnosti. Osim portala, Estetica ima i nekoliko ekstenzija, poput nedavno održanog Estetica Premium Product natječaja, Estetica Beauty & Science podcastova, projekata Pokaži se i Safe Summer u kojima su brojni među uzvanicima sudjelovali, te Estetica Demik kongresa. Zahvaljujem svim partnerima – bez kojih svi ovi događaji i projekti ne bi bili mogući. Veliko hvala brendovima Avène, Vichy, La Roche Posay, Jane iredale, Medline i DS automobiles, što su nas podržali u organizaciji Estetica First Class Dinner 2022″, izjavila je Tea Batinić Janjuš, nakon čega je zahvalila svim gostima na dolasku i poželjela im ugodno druženje uz večeru.

Uzvanike je putem videa pozdravila i partnerica portala Estetica.hr, Tamara Šopar Rebić, nakon čega je gastronomski užitak u nekoliko sljedova mogao početi.

Za spektakularan početak večeri, pobrinuo se DS automobiles – koji je uzvanike prevozio do restorana, a svakog je uzvanika dočekao i goodie bag prepun proizvoda brendova La Roche Posay, Vichy, Jane iredale i Avène, koji su podržali organizaciju Estetica First Class Dinnera.

Nakon uživanja u fenomenalnim gurmanskim poslasticama, uzvanici su druženje u dobroj atmosferi nastavili do kasnih sati.

Zahvaljujemo svim liječnicima koji nas prate na našem putu edukacije čitatelja i koji podržavaju naš rad, nesebičnim dijeljenjem znanja i savjetima. Pogledajte koji su se renomirani liječnici i predstavnici brendova okupili na luksuznoj večeri i kako smo se proveli – u nastavku slijedi galerija fotografija!

Pročitajte još i ...