Estetica Info Anti Age Product 2019 okupio magistre iz cijele regije

Kozmetički su proizvodi oduvijek bili dio ponude ljekarni, a ljekarnici – kao odlični poznavatelji farmaceutske tehnologije i visokoobrazovani stručnjaci – odličan izvor znanja za klijente koji žele potpunu informaciju o kozmetičkim proizvodima.

Zbog toga je u sklopu stručnog skupa ESTETICA DEMIK 2019 8. i 9. 11. 2019. u kongresnom centru City Plaza Zagreb prvi put održan ESTETICA INFO ANTI AGE PRODUCT 2019, skup sa stručnim predavanjima namijenjen magistrama farmacije, tijekom kojih su predstavljeni anti-age noviteti poznatih ljekarničkih brandova.

Atraktivni predavači

My Skin Whitening line preparati uklanjaju, ublažavaju i preveniraju pigmentacije na licu i tijelu. Kreirao ih je priznati hrvatski dermatolog dr. med. Dinko Kaliterna, koji je i održao predavanje na tu temu.

Dr. med. Dinko Kaliterna

Dr Vivian’s je novi brand koji je osmislila doktorica stomatologije dr. med. dent. Vivian Jurković, izvrsno potkovana znanjem o estetskoj medicini i hijauronskim filerima. Doktorica je, naime, kreirala hijaluronski serum Dr Vivian’s koji je postigao nevjerovatan uspjeh na tržištu.

Dr. med. dent. Vivian Jurković

Nika Brlečić Uroić, univ. mag. pharm., spec. dermatofarmacije i kozmetologije, zajedno s Mirjanom Brlečić osnivačica je jednog od najuspješnijih hrvatskih kozmetoloških brandova Nikel, a tijekom svog predavanja naglasak je stavila na blagodati prirode utkane u ovaj izvrstan brand.

Nika Brlečić Uroić, univ. mag. pharm., spec. dermatofarmacije i kozmetologije

Dr. sc. Željana Bolanča, dr. med., spec. dermatovenerologije, predstavila je novitet La Roche-Posaya, najjačeg ljekarničkog branda u Hrvatskoj – Vitamin C.

Dr. sc. Željana Bolanča, spec. dermatovenerologije

Proizvod je premijerno predstavljen magistrama, a na tržište dolazi 2020 godine.

Pričalo se i o Hyalu B5 serumu istog brenda – jednom od najprodavanijih hijaluronskih seruma ove godine.

Dr. sc. Marija Buljan, spec. dermatovenerologije i subspec. dermatološke onkologije

Zanimljivo predavanje održala je doc. dr. sc. Marija Buljan, spec. dermatovenerologije i subspec. dermatološke onkologije, koja je govorila o važnosti kolagena, a Vichyjeva edukatorica Tanja Vučković govorila je o Vichyjevom proizvodu LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST.

Tanja Vučković, edukatorica brenda Vichy

Poznata francuska dermatološka kozmetika Uriage predstavila je INSTANT MULTI CORRECTION FILLER CARE, inovativnu anti-age njegu, a o holističkom pristupu protektivno regenerativnoj njezi govorila je dr. med. Ljiljana Škrinjar, spec.dermatovenerologije.

Dr. Ljiljana Škrinjar, spec.dermatovenerologije

Svojim izlaganjem s temom zaštite od sunca, odnosno fotoprotekcije, subotnji je niz predavanja započela doc. dr. sc. Marija Buljan, dr. med., spec. dermatovenerologije i subspec. dermatološke onkologije – pod pokroviteljstvom brandova Heliocare i Endocare, čija je učinkovitost prepoznata u svim ljekarničkim i dermatološkim ustanovama diljem svijeta.

Da ljepota dolazi iznutra, zna tim koji je osmislio brand Advanced Nutrition Programme, o čijim je suplementima za njegu kože i njihovim odličnim karakteristikama govorila Maja Batić, mag. pharm.

Maja Batić, magistra farmacije

Pod pokroviteljstvom branda Dermalogice – jednog od najbrže rastućih u zemlji – i Jane Iredale, čije mineralne pudere često preporučuju najbolje hrvatske make-up artistice, o najmoćnijim je formulama te o mitovima i istinama u anti-ageingu intrigantno predavanje održao dr. med. Jakov Jurčević.

Dr. med. Jakov Jurčević
Ivana Burulic, dipl. ing. preh. teh.

Jedan od najmoćnijih francuskih dermokozmetoloških brandova Eau Thermale Avène premijerno je predstavio magistrama A-OXITIVE – provitaminski anti-age proizvod koji djeluje protiv prvih bora, oksidativnog stresa i zagađenja, a predstavila ga je Ivana Burulic, dipl. ing. preh. teh.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

Pročitajte još i ...