Estetica Premium Product 2021: koji dermokozmetički brendovi su proglašeni najboljima?

Koja hidratacija je najbolja za masnu, a koja za mješovitu kožu? Koja dnevna njega ima najbolji lifting efekt? Koji serum je najbolji za normalnu kožu? Najbolji od najbolji odabrani su na dodjeli nagrada, Estetica Premium Product 2021 pod pokroviteljstvom Philips Lumee.  

Stručni žiri je odabrao najbolje od najboljeg što i nije bio lak zadatak s obzirom na to da su birali više od 70 proizvoda iz 26 kategorija. Stručni žiri čine zaista probrana imena domaće dermatološke scene: Dr. sc. Željana Bolanča, dr.sc. Ivana Nola, dr. Nevia Delalle, prim. dr. Sanja Poduje, doc. dr.sc. Marija Buljan, dr.sc. Jelena Meštrović Štefekov, dr. Jolanda Kanižaj Rajković, dr. Jelena Jakić, dr. Saida Rezaković i dr. Zrinka Stanić Žgombić.

Na čarobnoj terasi Oleander hotela Esplanade Estetica Premium Product 2021 powered by Philips Lumea predstavila je pobjednike u 26 kategorija. Bend Pavel pobrinuo se za glazbeni potpis večeri dok je za mirisni bio zadužen Armani Privé. Druženje s našim dragim prijateljima i gostima upotpunio je zalazak sunca na, usuđujemo se reći, najljepšoj zagrebačkoj terasi, hotela Esplanade.

A sretni dobitnici primili su nagrade u čak 26 kategorija na Estetica Premium Product 2021 powered by Philips Lumea. Donosimo galeriju fotografija.

Pročitajte još i ...