Fantastična novost iz Filorge uz koju ćete se buditi s novom kožom

Sigurni smo da vam je izraz beauty sleep jako dobro poznat i da ste se imali priliku uvjeriti u sve njegove blagodati. Jer, kvalitetan i dobar san nije važan samo za odmor i regeneraciju tijela i duha, već i za obnovu stanica, a rekli bismo da je ključan za lijepu i zdravu kožu.

Naime, dok spavamo, istovremeno se odvija nekoliko važnih procesa. Čitav se organizam obnavlja, oštećene stanice zamjenjuju se novima, a koža odbacuje nečistoću i mrtve stanice. Osim toga, noć, odnosno vrijeme tijekom kojega spavamo, vrijeme je u kojemu stanice kože bolje upijaju sve aktivne sastojke iz proizvoda za njegu te ih puno bolje koriste u procesima regeneracije.

Iako dermatolozi preporučuju korištenje noćne njege već od rane mladosti, kako bi preventivnim djelovanjem ten što duže zadržali ujednačenim i mladolikim, mnoge žene se na kvalitetnu noćnu kremu ili serum odlučuju tek kad se na njihovom licu pojave prvi znakovi starenja – obično je to u kasnim 30-ima i ranim 40-ima. Međutim, dublje bore, opuštenija koža, sitne linije i pigmentacije  prisutne su na našim licima i prije nego što ih uočimo, a prirodno stanjivanje kože koje se događa s godinama samo ih još više naglašava. Iz tog je razloga u beauty rutinu presudno uključiti snažne noćne preparate koji će koži pomoći da se lakše i brže obnovi,  istovremeno joj dopremiti aktivne sastojke koji će s vremenom vidno smanjiti bore, ublažiti mrlje i zagladiti ten.

A upravo takav je fantastičan novitet koji stiže iz legendarne francuske kozmetičke kuće FilorgaSleep & Peel 4.5 je mikro-piling noćna krema koja potiče obnovu stanica dok spavate uz koju ćete, kada se probudite, imati osjećaj da imate novu kožu!

Riječ je o proizvodu koji sadrži moćnu koncentraciju kompleksa hidroksi kiselina (AHA i BHA) od 4,5%, kao i umirujuće smeđe alge za učinkovit, ali nježan tretman. Bore su zaglađene, beživotnom tenu je vraćena prirodna blistavost, a neujednačena struktura kože je pročišćena. Za najbolje rezultate koristite Sleep & Peel 4.5 kao jednomjesečni tretman. Kremasta tekstura je dermatološki ispitana i prikladna za sve tipove kože, čak i onu osjetljivu.

Sleep & Peel 4.5 najbolje je koristiti kao jednomjesečni tretman. Kremu nanesite navečer na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte. Izbjegavajte područje oko očiju, kao i dulje izlaganje suncu nakon nanošenja proizvoda (12 do 24 sata), a ako ne možete izbjeći sunce, nanesite kremu sa SPF-om.

Pročitajte još i ...