Hrvatska dobiva savršenu alternativu estetskim tretmanima

Kažu da u izazovnim vremenima potražnja za “luksuznim” proizvodima ne jenjava – baš naprotiv. Ako smo se već morali odreći druženja, putovanja, odlazaka u omiljene restorane, wellness centre i na brojna druga mjesta, to samo znači da nam je više vremena ostalo za “self care”.

Idealno vrijeme da se posvetimo kvaliteti i ljepoti kože

Ako već dulje razmišljate o estetskom tretmanu poput mezoterapije, filera, kemijskih pilinga, Skinboostera i slično – sada je idealno vrijeme, jer licu možemo dati sve što mu je potrebno nakon ovakvih neinvazivnih i minimalno invazivnih zahvata; pojačanu njegu, odmor od makeupa i ne manje važno – strpljenje.

Ako pak spadate među one koji se pouzdaju isključivo u preparate za kućnu upotrebu, ovo nam vrijeme društvene izolacije daje dovoljno vremena da se njezi lica posvetimo u potpunosti i pronađemo proizvode koji će nam dati efekt obnovljene, popunjene i dubinski regenerirane kože.

Najuzbudljivija inovacija – spoj kozmetike i estetske medicine

Linerase Skin regeneration system predstavlja jednu od najuzbudljivijih inovacija u području dermokozmetike – riječ je o liniji proizvoda koji u punom smislu riječi spajaju vrhunsku kozmetiku i  estetsku medicinu.

Počiva na principu da na kožu trebamo djelovati u svim slojevima – u dermisu, najdubljem sloju kože te u epidermis, gornjem sloju koji aktivne sastojke najlakše upija.

Kako bi taj cilj postao dostižan, kreiran je “Linerase Skin Regeneration System”, koji pacijentima omogućava sinergijsko djelovanje na kožu, kombinirajući tretmane u klinici i kućnu njegu.

 

Retinol, vitamin c, polipeptidi, faktori rasta – lista sastojaka je nevjerojatna

Linerase Peel Off mask smatra se prvim korakom Linerase procedure, a bazira se na retinolu koji modulira proizvodnju keranocita, vitaminu C sa snažnim antioksidativnim djelovanjem, polipeptidima koji otpuštaju faktore rasta, kolagenu, hijaluronskoj kiselini i drugim izvanrednim sastojcima.

Zahvaljujući ovakvom vrhunskom sastavu, Peel Off maska omogućava iznimno dubinsko čišćenje kože i uklanjanje keratiniziranog sloja epidermisa – što omogućava dublju hidrataciju, lakše prodiranje aktivnih sastojaka i zaglađivanje kože, ali i najvažnije od svega – bolje funkcioniranje sastojaka u sljedećim koracima Linerase terapije.

U Linerase programu proizvoda nalaze se i tzv „injectible“ proizvodi – oni namijenjeni injektivnoj aplikaciji u liječničkoj ordinaciji, poput Injectable Collagen formule, koja istovremeno djeluje na ubrzano zacjeljivanje oštećenja i općenito regeneraciju slojeva kože.

Kako produljiti trajanje rezultata estetskih zahvata?

Ipak, linija nas je najviše zaintrigirala vrhunskim djelovanjem na bio-regeneraciju kože. Linerase Restoring Mask After injectable posve je jedinstven proizvod, namijenjen produljenju rezultata estetskih tretmana, ali i ubrzanom zacjeljivanju nakon oštećenja kože nastalog kao posljedica dermatološkog tretmana ili zahvata.

Prije i poslije Linerase injektabilnog tretmana

Zahvaljujući kolagenskom prahu, maska djeluje na bioregeneraciju kože, oponašajući prirodne procese obnove u stanicama kože. Osim toga, sadrži cinkov oksid koji osigurava potpunu okluziju – što je iznimno važno nakon injektivnih postupaka, kako bi pacijenti bili sigurni u dnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana. Ovaj proizvod sadrži i umirujuće komponente poput Aloe, Hammamelisa i Calendule te Pantenola, a sve u svrhu ubrzanog zacjeljivanja i sprječavanja upalnih procesa nakon estetskih tretmana.

Poznato je kako se pravi rezultati estetskih tretmana i zahvata vide tek nakon nekoliko tjedana, odnosno kada proces zacjeljivanja u potpunosti završi, zbog čega je ključno osigurati sve preduvjete kako bi koža zacijelila besprijekorno. Time nećemo osigurati samo bolje, već i dugotrajnije rezultate estetskih tretmana.

Djeluju kao “produžetak” filerima

Kad je pak alternativa estetskim tretmanima u pitanju, kvalitetna rutina njege lica nezamjenjiv je faktor u prevenciji znakova starenja. Ne postoji dermatolog ili estetski liječnik u svijetu koji ne priznaje važnost kućne njege specijaliziranim proizvodima, posebno kad je u pitanju produljeno trajanje rezultata estetskih tretmana.

Linerase Anti-Aging Cream savršen je primjer proizvoda namijenjenog odražavanju rezultata anti-ageing postupaka, a cilj joj je pružiti licu kontinuirani efekt regeneracije, poštujući sve principe kozmeceutike u topikalnoj primjeni.

Ovaj se proizvod bazira na kolagenu koji osigurava poboljšanu teksturu kože i efekt zatezanja, dok se Silibinin dobiven iz sikavice na koži ponaša poput retinola. Također, u sastavu ove inovativne kreme nalazi se i vitamin F te pantenol, koji u sinergiji daju iznimno umirujuć učinak na gornji sloj kože te poboljšavaju funkciju kožne barijere. Vrhunska linija proizvoda Linerase napokon je dostupna i u Hrvatskoj, a za detalje se raspitajte na web stranici uvoznika i distributera – tvrtke Med-line.

Pročitajte još i ...