Humed pharma proslavila 10 godina poslovanja izložbom fotografa Denisa Butorca

Savršene nesavršenosti naziv je jedinstvene izložbe mladog hrvatskog fotografa Denisa Butorca u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar kojom je tvrtka Humed pharma proslavila 10 godina uspješnog poslovanja. Serija od deset crno-bijelih fotografija stavila je u prvi plan ljudsko tijelo, kožu, njezine nepravilnosti, ljepotu prirodnog izgleda, nevezano za dob i spol.

Upravo su te nepravilnosti na koži kao što su pjegice, celulit, hiperpigmentacije male ili velike nesavršenosti i ono što nas sve razlikuje. I premda je moj posao vezan uz tretiranje vanjskog, mišljenja sam da je jednako važno brinuti o sebi i iznutra kako bismo postigli zdravi balans. Iz tog narativa rodila se ideja o suradnji s umjetnikom Denisom Butorcem koji je svojim fotografijama uspio prikazati kako nesavršeno može biti savršeno“ izjavila je dr. sc. Ana Ljevar, direktorica i vlasnica Humed pharme povodom obilježavanja desetljeća uspješnog poslovanja u Galeriji Kranjčar.

Osim što je Humed pharma vodeći distributer i zastupnik renomiranih brendova iz područja estetske medicine i dermokozmetike u Hrvatskoj i Sloveniji, kao što su IBSA derma,  Dermapen, Profhilo, Aliaxin, Skin Tech Pharma Group, Cantabria Labs, TSK, Gamarde, Physiodermie, Dr Sabrina, skinbetter science™, Alqvimia svojom prisutnošću na tržištu je i sinonim za inovativni pristup i kvalitetu, kako proizvoda, tako i cjelokupne podrške.

Izložbu Savršene nesavršenosti tako su u vremenu od pet sati imali prilike ekskluzivno razgledati ugledni predstavnici zdravstvene zajednice, medija te partneri i klijenti Humed pharme.

Ovom prilikom, Ana Ljevar jee istaknula i kako je željela stvoriti pozitivnu priču i okruženje te tržištu ponuditi kvalitetne proizvode za zdravlje i ljepotu. Uz to, naglasila je kako je generalni cilj Humed pharme kontinuirano unaprjeđivati zdravlje i zadovoljstvo korisnika, kako ono unutarnje tako i vanjsko, estetsko, gdje je pritom ključno da svaki brend s kojim surađuje ima službenu potvrdu kvalitete i sigurnosti.

dr. sc. Ana Ljevar

U skladu s tim, nastala je i ideja prolave 10 godina uspješnog poslovanja tvrtke Humed pharma. Naime, galerijski prostor Kranjčara, osim slavlja s klijentima, partnerima i predstavnicima medija oplemenjen je umjetničkim fotografijama Denisa Butorca koje su nastale isključivo za ovu važnu prigodu Humed pharme.

Denis Butorac

Izrazito mi je drago što sam dio ovog projekta. Izložbom Savršene nesavršenosti naglasak sam htio staviti prije svega na prirodnost kože. Kako i sam naziv govori, ideja je bila prikazati sva ona stanja ili promjene na koži koje inače nastojimo sakriti, poput pjegica, podočnjaka, celulita, ožiljaka itd. Fotografije slave upravo te nesavršenosti koje su ujedno i lijepe, a često na to zaboravimo. Vizualnu inspiraciju pronalazio sam u klasičnim crno bijelim fotografijama iz 90-ih, a glavni cilj je bio postići deset fotografija koje su suptilne, atmosferične i spontaneizjavio je nagrađivani fotograf Denis Butorac.

 

Na kraju je dodao i kako su rijetke ovakve prilike gdje je umjetnik pozvan osmisliti cijeli novi rad i izložbu, a da pritom ima slobodu, povjerenje i podršku, kakvu je on sam uživao na ovom projektu.

Pročitajte još i ...