Dermatologinja otkriva – kako do punije, čvršće i zaglađenije kože?

La Roche-Posay, jedan od vodećih dermokozmetičkih brendova za njegu osjetljive kože, prošle je godine oduševio dermatologe i korisnice serumom Hyalu B5, koji je u kratkom vremenu postao jedan od najprodavanijih proizvoda s hijaluronskom kiselinom na tržištu.

Dvostruka doza hijalurona za najpotpuniji učinak

Sada je Hyalu B5 linija upotpunjena novim proizvodima – hidratantnom kremom i njegom za područje oko očiju namijenjenom svim tipovima kože i svim dobnim skupinama.

Tajna novih Hyalu B5 proizvoda leži u jedinstvenoj hidratantnoj, obnavljajućoj formuli s dvije čiste hijaluronske kiseline i vitaminom B5 koji vraća koži punoću i pomaže kod obnove kožne barijere, kao i područja oko očiju te smanjuje osjećaj nelagode. Upravo je duo čiste hijaluronske kiseline ključni sastojak formule koji pruža intenzivnu hidrataciju i svojom molekularnom masom prodire u dublje slojeve epidermisa za ispunjavanje bora, kako bi povećao učinkovitost samih anti-age proizvoda.

Dermatologinja otkriva – ovo je tajna punije, čvršće i zaglađenije kože

Da je hijaluronska kiselina jedan je od najomiljenijih anti-age sastojaka, potvrdila je i dr. sc. Jelena Meštrović Štefekov dr. med. spec. dermatovenerologije.

Jelena Meštrović Štefekov, spec. dermatovenerologije

„Osnovna karakteristika hijaluronske kiseline je snažna sposobnost vezanja i zadržavanja velikih količina molekula vode unutar kože. Tako hijaluronska kiselina u formi seruma i kreme snažno hidratizira kožu, na način da ‘zaključava’ molekule vode unutar nje i sprečava njen gubitak, što za rezultat ima zaglađeniju, puniju, čvršću, zdraviju kožu. Uz to, hijaluronska kiselina je sigurna i za osjetljivu kožu, te se može kombinirati s drugim aktivnim supstancama i preparatima za njegu kože“, objasnila je dermatologinja.

Upravo će nova Hyalu B5 hidratantna krema koži u trenu vratiti punoću te ublažiti bore i tanke linije. Njezinu učinkovitost u obnavljanju kožne barijere potvrdili su i rezultati istraživanja[1] u kojem je 87% žena istaknulo kako im koža nakon četiri tjedna korištenja djeluje elastičnije, 64% žena izjavilo je kako im bore na koži izgledaju umanjeno, dok je 72% žena potvrdilo kako im se koži vratila prirodna punoća.

Svjež, probuđen i odmoran pogled

Svježiji, probuđeniji izgled kože na području oko očiju pružit će i nova Hyalu B5 Eyes krema, za koju je 78% žena[2] potvrdilo da im brzo nakon nanošenja koža oko očiju izgleda ujednačenije, dok je 75% žena izjavilo kako im tanke linije oko očiju izgledaju umanjeno te im se nakon četiri tjedna[3] intenzitet vrećica ispod očiju smanjio za 25 posto.

Hyalu B5 linija već je osvojila srca milijun žena diljem svijeta sa svojim anti-age, Hyalu B5 serumom, koji dokazano već nakon jednog sata poboljšava kožnu barijeru, nakon četiri sata koži vraća punoću, a nakon četiri tjedna smanjuje bore. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli s čistom hijaluronskom kiselinom, vitaminom B5 i madecassosideom za puniji izgled kože i obnovu barijere kože, La Roche-Posay Hyalu B5 serum postao je broj 1 anti-age proizvod u ljekarnama.

Korištenjem cjelovite rutine Hyalu B5 linije proizvoda, obogaćene La Roche-Posay termalnom vodom, postiže se još veći učinak djelovanja protiv starenja kože i to bez narušavanja tolerancije osjetljive kože. Proizvodi su dostupni u ljekarnama.

Pročitajte još i ...