Imamo recept za instant hidrataciju lica zimi

Ledeni jutarnji zrak, inje koje se sve jače hvata za ogoljele grane, magla i temperature ispod nule, uvjeti su u kojoj naša koža treba dodatnu njegu i pažnju. No, zahvaljujući ubrzanom tempu života, nebrojenim obavezama i vječitom manjku vremena, doista je teško pronaći dodatno vrijeme za nadogradnju postojeće beauty rutine. Jer već smo se davno uvjerile da je upravo vrijeme najveći luksuz koji često ostaje nedostižan cilj.

Drugim riječima, jako elaborirani, dugotrajni i, ne manje bitno – skupi režimi njege, naprosto nisu opcija. No, kako onda koži lica zimi pružiti svu potrebnu njegu? Kako je zaštititi, nahraniti i dodatno hidratizirati?

Tu su nam od velike pomoći all-in-one proizvodi koji se jednako dobro snalaze i u ulozi dnevne kreme, njege za područje oko očiju i noćne maske.

A upravo takav proizvod je Avène HYDRANCE AQUA-GEL. Njegov blagi, istovremeno kremast i lagan dodir u savršenoj je harmoniji s kožom lica kojoj gotovo trenutno pruža blistavost, mekoću i podatnost. Kada mreža međusobno povezanih aktivnih sastojaka dođe u kontakt s kožom, tijekom nanošenja, veze među njima pucaju te se oslobađa patentirani Cohederm™ kompleks djelatnih sastojaka i Avène termalna izvorska voda.

Zajedničkim snagama prolaze kroz površinske slojeve epiderme – gornji sloj epiderme se popunjava i dolazi do dugotrajnog umirujućeg djelovanja. Kako bi se oslobodila prirodna svježina kože, dva aktivna sastojka – PRE-TOKOFERIL i DEKSTRAN SULFAT, zajedno uklanjanju tragove umora i štite kožu od štetnih učinaka oksidativnog stresa.

U tri koraka do beskonačne hidracije kože lica

Kako ne biste morali pristajati na kompromise u njezi lica, ali ni gubiti dragocjeno vrijeme na suvišne korakte, donosimo savršenu i cjelovitu rutinu njege u samo tri koraka.

Kao prvi korak, raspršite Avène termalnu izvorsku vodu po koži kako biste je umirili i omogućili bolje apsorpciju AQUA-GELA. Ako gel koristite ujutro, nanesite ga na lice, vrat i oko očiju, a ako ste mu namijenili ulogu noćne maske , nanesite ga u debljem sloju i ostavite na licu cijelu noć.

Treći korak njege ne zahtijeva baš nikakav poseban trud s vaše strane, osim spremnosti na uživanje u blagodatima beskonačnog izvora hidracije kojega ste upravo otkrili.

Više infromacija potražite na: https://www.eau-thermale-avene.com.hr/lice/svakodnevna-njega/hydrance-maksimalna-hidracija/hydrance-aqua-gel

 

Pročitajte još i ...