Inovacija u borbi protiv celulita koja sprječava taloženje masti na izvrsnom je popustu

Svake godine u ovo doba sjetimo se kako je ljeto – iza ugla. Situacija iznenada postaje dramatična; već otpisane novogodišnje odluke ponovno postaju aktualne, objavljuje se rat zimskim masnim naslagama, a naročito celulitu kao glavnoj prepreci u postizanju ideala kojem vrijedi težiti: savršenom ljetnom tijelu.

Ekspertiza duga pedeset godina

No pandemija koronavirusa do temelja je poljuljala funkcioniranje svijeta kakav poznajemo i posljednjih mjesec dana normalan život je stavljen na čekanje, a čak je i celulit izgubio mjesto neprijatelja no. 1 od mrskog virusa COVID-19. No svaka je kriza ujedno i prilika, tako da je pravi trenutak da jednom zauvijek odbacimo koncept idealnog ljetnog tijela, narativa krivnje i grižnje savjesti u procesu mršavljenja, a da s druge strane prihvatimo svoje tijelo, naučimo ga voljeti i pristupimo borbi s celulitom kao rješavanju manjeg estetskog problema, a ne kao sudbonosnom ratu o čijem ishodu ovisi naše zadovoljstvo samima sobom i sposobnost uživanja u zasluženom ljetnom odmoru.

Ekspertiza Laboratorija Elancyl na području mršavljenja duga je gotovo pedeset godina i utemeljena na načelima malih pobjeda, discipliniranosti i ljubavi prema vlastitom tijelu, a ne na ultimatumima, čudotvornim proizvodima i ekstremnim dijetama. Poštujući te principe nastao je i novitet Elancyl My Coach!: proizvod koji ženama želi pomoći u mršavljenju koje će biti lišeno osjećaja krivnje i pritisaka okoline te tako konačno postati zdrav i zabavan proces.

Inovacija inspirirana izvrsnošću

Sportaši su zahvaljujući svom talentu, trudu i rezultatima uzor mnogima, pa su tako poslužili i stručnjacima iz Laboratorija Elancyla u razvoju noviteta Elancyl MY COACH! proizvoda za mršavljenje koji oponaša metabolizam tjelesno aktivnih ljudi.

O čemu se točno radi? Aktivnim ljudima je za vježbanje potrebna energija, a do nje dolaze izgaranjem masnih zaliha u stanicama koje zovemo adipociti. U tijelu postoje tri vrste adipocita: smeđi adipociti prisutni kod djece, bogati su mitohondrijima (stanični organeli koji proizvode energiju sagorijevanjem masti), dok bijele adipocite prisutne kod odraslih odlikuje velika količina pohranjenih masti.

Treća vrsta su bež adipociti prisutni kod tjelesno aktivnih odraslih, koji su kako im i sama boja kaže nešto između – imaju više mitohondrija od bijelih adipocita, pa im je primarna funkcija brže i učinkovitije sagorijevanje masti u stanicama kako bi proizveli energiju koja je potrebna tjelesno aktivnijim pojedincima.

Bijeli adipociti kod odraslih su dominantni, a želimo povećati broj bež adipocita

Bijeli adipociti su u odrasloj dobi dominantni i djelomično su odgovorni za stvaranje celulita – dakle ono što želimo je u tijelu stvoriti što više je moguće bež adipocita kako bi stvorili preduvjete za učinkovitu borbu s masnim naslagama.

Za uspjeh Elancyl MY COACH-a ključni su djelatni sastojci jedinstvene formule s gotovo 90 posto sastojaka prirodnog porijekla. Novitet je mikroalga Tisochrysis Lutea koja potječe s Kanarskog otočja, sedam otoka vulkanskog porijekla u španjolskom arhipelagu.

Ta mikroalga koja obitava u morskom plićaku potiče aktivaciju bež adipocita te zahvaljujući tome ima trostruko djelovanje: sagorijeva masti, sprječava pohranu masti te smanjuje masno tkivo. Kofein je zlatni standard kada je riječ o sastojcima za mršavljenje, a upravo je Elancyl pionir u njegovom korištenju. Kofein složene trigliceride transformira u slobodne masne kiseline, koje je lakše odstraniti. Još jedan anticelulitni klasik je bršljan koji eliminira toksine i vraća koži čvrstoću i elastičnost utječući na kvalitetu kolagena.

Za učinak mršavljenja i zaglađivanje kože

Djelotvornost: Elancyl MY COACH! je djelotvoran čak i ako se ne koristi u kombinaciji s tjelesnom aktivnošću; neravnine su zaglađenije nakon sedam dana korištenja, a promjene figure su vidljive nakon mjesec dana korištenja. Za više od 70 posto žena, učinak mršavljenja vidljiv je nakon 14 dana korištenja, a 95 posto ih ističe trenutačno zaglađivanje kože[1].

No, rezultati uz tjelesnu aktivnost i uravnoteženu prehranu su mnogo bolji; tako će MY COACH i do četiri puta povećati učinak tjelesne aktivnosti na čvrstoću i teksturu vaše kože, dok će učinak aktivnosti na zaglađivanje celulita povećati za 60 posto.[2]

[1]   Kliničko istraživanje o zadovoljstvu proizvodom provedeno na 87 žena.

[2] Rezultati se odnose na žene koje su prakticirale barem sat vremena sportske aktivnosti tjedno.

Kako ga koristiti?

Elancyl MY COACH! odlikuje ugodna, nemasna i neljepljiva tekstura svježeg mirisa razvijena za nanošenje Elancyl masažom – posebnom pinch&roll tehnikom razvijenom u suradnji s fizioterapeutima koja olakšava primjenu proizvoda, pruža osjećaj ugode te povećava učinkovitost proizvoda.

Pinch&roll tehnika masiranja potiče drenažu, tonizira i stimulira mirkocirkulaciju kože, poboljšava izmjenu tvari  na razini stanica i povećava opskrbu kisikom, čime je osigurano optimalno prodiranje djelatnih sastojaka u kožu.     

*Proizvod nije za upotrebu kod trudnica i dojilja!

ELANCYL MY COACH! potražite po 30 posto nižoj cijeni u svim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama do 30.06.2020.

Pročitajte još i ...