Iza svake uspješne žene (i muškarca) stoji jutarnja rutina

Ljeti se trudimo biti posebno selektivni oko koraka njege, stoga svi ciljamo na hidrataciju, zaštitu od sunca (jer SPF je BFF), ali ne želimo propustiti ni uljepšavanje tena. Rado bismo izbjegli pudere, a što nam onda preostaje kao alternativa? A još kad bi taj čudesni preparat imao i zaštitni faktor….gdje bi nam bio kraj?

E, pa sjajna je vijest da je na police hrvatskih ljekarni i specijaliziranih trgovina kao i u web shopove stigao utimativni proizvod s potpisom brenda FILORGA kojega svi žele uvrstiti u svoju ljetnu rutinu. FILORGA OXYGEN-GLOW CC krema na wish listama je svih beauty ovisnica otkako se s prvim danima srpnja pojavila u prodaji.


Riječ je o proizvodu s kojim je ova obožavana francuska kozmetička kuća još jednom podignula letvicu u formuliranju proizvoda za savršenu kožu lica. Naime, FILORGA OXYGEN-GLOW CC krema prva je hibridna CC krema koja pojačava oksigenaciju kože, poboljšava ten i pruža svakodnevnu zaštitu od urbanog načina života. Osim toga, sa zaštitnim faktorom  30 bezbrižnije ćete obavljati sve svoje ljetne obveze, ali i uživati u šetnjama, druženjima i duuugim kavama na suncu.

Ovo ljeto uz FILORGA OXYGEN-GLOW CC kremu provest ćete bez začepljenih pora i omraženih prijelaza s lica na vrat, a ten će biti savršen! Jedinstvena CC krema inspirirana je tretmanom nazvanim karboksiterapija, koja se koristi u estetskoj medicini za postizanje iznimnog prirodnog sjaja kože. Formula dolazi u univerzalnoj nijansi, a njeni inkapsulirani mikro-pigmenti ujednačavaju ten bez obzira na ton kože

Ovu jedinstvenu CC kremu nanesite umjesto dnevne kreme na cijelo lice ujutro, nakon omiljenog seruma – i uživajte u nevjerojatno blistavom tenu! Svakako obratite pažnju i na FILORGA HRVATSKA profile na društvenim mrežama (Instagram, Facebook) i inspirirajte se jutarnjim rutinama i pronađite svoje nove omiljene proizvode koje ćete već danas poželjeti uvrstiti u kozmetičke torbice.

Pročitajte još i ...