Jeste li već čuli za serume s najvećom koncentracijom aktivnih sastojaka?

Relativno nedavno na domaćem se tržištu pojavio renomirani brend SVR i odmah zaokupio pozornost beauty maherica čiji se kriteriji penju nebu pod oblake. Što ih je privuklo? Činjenica da ovaj dermatološki brend u svojim proizvodima ima najveću koncentraciju aktivnih sastojaka koji su sto posto testirani na osjetljivoj koži!

Više od šezdeset godina Laboratorij SVR razvija i proizvodi učinkovitu, kvalitetnu i sigurnu dermokozmetičku liniju proizvoda imajući na umu da je zdravlje kože najvažniji preduvjet za njezinu ljepotu i vitalnost. Stoga u svom beauty portfelju ima inovativna rješenja i formulacije vrhunskih dermatoloških aktivnih sastojaka u najvišim koncentracijama, koje su jako učinkovite, a pritom iznimno blage prema koži.

SVR dermatolozi u više od 45 zemalja svijeta preporučuju kao dodatnu dermokozmetičku njegu uz liječenje. Učinkovitost proizvoda dokazana je pod dermatološkim nadzorom na osjetljivoj koži sklonoj alergijama. Ne sadrže mirise, imaju fiziološki pH, hipoalergeni su i nekomedogeni.

ABC ljepote

A Ampoule Lift-serum sadrži visoku koncentraciju vitamina A – top anti-ageing sastojka – pa poboljšava teksturu kože i zaglađuje ju pa je kvaliteta kože poboljšana, a lice djeluje mnogo mlađe. Sadrži 2 oblika vitamina A za učinkovitost na svakoj razini epidermisa i optimalnu toleranciju za osjetljivu kožu, a namijenjena je ženama koje muči neujednačena boja tena, nesavršenosti na koži, proširene pore i bore.
B3 serum sadrži pak visoku koncentraciju vitamina B3 koji umiruje i jača kožu. Kombinacija 3 hijaluronske kiseline dugotrajno obnavlja razinu vode u koži pa se napetost i nelagoda trenutno smanjuju. Od ovog će seruma profitirati osjetljiva dehidrirana koža s borama.

SVR (C) anti-ox serum sadrži visoku koncentraciju stabiliziranog vitamina C koji vraća blistavost tenu i uklanja znakove umora. Iz dana u dan, koža postaje ujednačenija, optimalno tonizirana i blistava.

Pročitajte još i ...