Kirurzi odlučili – ovo je najbolji kućni uređaj za pomlađivanje lica

Kreme i serumi rade sjajan posao, no primijetili ste znakove starenja koje čak niti najbolja kozmetika više ne može korigirati? Odlazak estetskom kirurgu zvuči vam kao prevelik zalogaj, no čeznutljivo gledate rezultate koje postižu najmoderniji tretmani u ordinacijama estetskih liječnika?

Moćne tehnologije koje donose rezultate u kratkom roku

Srećom, postoji pravo rješenje za vas. Na tržištu su se u posljednjem desetljeću pojavila inovativna rješenja koja nam profesionalne rezultate približavaju kao niti jedna opcija ranije – uređaji za pomlađivanje. Za razliku od krema, svoje djelovanje ne baziraju na sastojcima, već na moćnim tehnologijama koje direktno djeluju na stanice kože i tako postižu snažne učinke u vrlo kratkom roku.

Među glavnim zadaćama im je zaustaviti (ili barem usporiti) preuranjeno starenje i procese propadanja gradivnih elemenata koji kožu čine mladolikom – prvenstveno kolagena i elastina. Suprotno operativnim zahvatima i drugim invazivnim tehnikama, ovi postupci ne zahtijevaju oporavak niti posebne posttretmanske protokole, a koristiti ih možete bez straha od bolova ili neugodnih simptoma oporavka.

Najbrže rastuća grana estetske medicine

Aparativne metode pomlađivanja najbrže su rastuća grana u polju estetske medicine, a najveća se prekretnica dogodila njihovim ulaskom u naše domove. Prije desetak godina za tretmane moćnim tehnologijama radiofrekvencije, ultrazvuka, infracrvenog svjetla i slično, morali smo posjetiti estetskog liječnika, kirurga ili dermatologa, dok su nam danas dostupni u udobnosti naše dnevne sobe.

Iako će neke estetske korekcije i dalje biti moguće izvesti jedino kirurškim putem, spektar mogućnosti neinvazivnih aparativnih metoda svakim je danom sve veći – na posebnu radost onog dijela populacije koji ne želi “pod nož” iz estetskih razloga.

Koji je anti-age uređaj za lice najbolji?

Kako bismo pronašli najučinkovitije uređaje za korištenje kod kuće, ove smo godine u Estetica Premium Product powered by LUUN ® – Luxury Uniforms natječaj uključili kategorije Uređaja, u kojima su hrvatski kirurzi dr. Maja Malić, dr. sc. Mladen Duduković i dr. Hrvoje Kisić birali najbolje estetske uređaje za kućnu upotrebu.

Dr.sc. Mladen Duduković s dr. Majom Malić na dodjeli nagrada Estetica Premium Product 2022

Nakon višemjesečnog testiranja na sebi i pacijentima, u kategoriji Najboljeg anti-age uređaja za lice, pobjednikom su proglasili TriPollar STOP VX GOLD.

Za one koji za ovaj revolucionarni uređaj još nisu čuli – riječ je o aparatu za stimulaciju kolagena i pomlađivanje lica, čiji se učinak bazira na moćnoj tehnologiji radiofrekvencije koja potiče stanice na prirodnu produkciju kolagenskih vlakana.

Kirurzi odlučili – radiofrekvencija daje najbolji rezultat!

TriPollar® Stop VX kombinira dvije iznimno učinkovite tehnologije – TriPollar® Multi-RF tehnologiju (RF) i Dinamičku aktivaciju mišića (DMA), koje istovremeno rade na pružanju neinvazivnog preuređenja kolagena i mišićne aktivnosti, kao i zatezanje kože i smanjenje bora. S obzirom na ovakav sveobuhvatan učinak na procese starenja, ne čudi nas činjenica da je u kratkom roku stekao iznimnu popularnost.

Ovaj uređaj predstavlja novu generaciju RF tehnologije (radiofrekvencije), a bazira se na izmjeni radiofrekvencijskih valova, ravnomjerno raspoređujući toplinu u dermis sloju kože kako bi stimulirao proizvodnju kolagena i elastinskih vlakana. Ovaj postupak zaglađuje kožu te smanjuje bore i fine linije, a revolucionarni TriPollar® Stop VX kombinira dvije učinkovite tehnologije – TriPollar® Multi-RF tehnologiju (RF) i Dinamičku aktivaciju mišića (DMA), kako bi omogućio maksimalan učinak u vrlo kratkom roku.

Što su o TriPollar® Stop VX uređaju rekli istaknuti hrvatski kirurzi, koji među pacijentima, ali i kolegama slove za sam vrh estetske scene u Hrvatskoj?

Dr. Maja Malić uređaj TriPollar® Stop VX nakon višemjesečnog testiranja bez dileme proglasila je pobjednikom kategorije Najbolji anti-age uređaj za lice.

“Za pravilno korištenje uređaja, prije početka tretmana potrebno je na lice nanijeti gusti gel sa zlatnim česticama, koji je ne-vodljiv i namijenjen lakšoj isporuci radiofrekvencijskih valova u prave slojeve dermisa. Radiofrekvencija se doprema u kožu pomoću posebno dizajniranih elektroda, a uređaj sadrži i senzor temperature koji osigurava sigurno izvođenje tretmana, bez straha od pretjeranog zagrijavanja kože. Nakon korištenja, ten je vidno ljepši – smanjuje se veličina pora, a tekstura kože postaje mnogo podatnija. Ovaj je uređaj definitivno pobjednik kategorije za Anti-age uređaje za lice jer su rezultati koje daje vidljivi vrlo brzo nakon početka korištenja”, ističe dr. Malić.

Jednakog je mišljenja bio i poznati plastični kirurg, dr. sc. Mladen Duduković, koji je učinkom ovog uređaja bio posebno oduševljen.

“Zahvaljujući ne-vodljivom gelu, radiofrekvencija može doprijeti do srednjeg sloja kože – u kojem djeluje na poticanje proizvodnje prirodnog kolagena. Iako su uređaji temeljeni na radiofrekvenciji inače namijenjeni profesionalnom korištenju u liječničkim ordinacijama, ovaj je uređaj siguran za kućnu u potrebu zahvaljujući pomno osmišljenim sigurnosnim senzorima i novim elektrodama. Osim na dermis, tretman utječe i na površinski mišićni sloj te djeluje na nježno toniranje kože i zaglađivanje njene površine. Ovim je uređajem moguće tretirati razne zone lica, a najbolje rezultate pokazuje na regiji čeljusti”, komentirao je dr. sc. Duduković.

Odluka o pobjedniku kategorije bila je jednoglasna – i dr. Hrvoje Kisić složio se kako je upravo TriPollar® Stop VX najbolji uređaj za pomlađivanje lica – a što je oduševilo uglednog kirurga?

“Tretman ovim uređajem potiče dermalnu aktivnost koja ubrzava prirodnu proizvodnju kolagena – proteina koji nam je najvažniji kada govorimo o čvrstoći i mladolikosti kože. S obzirom na to da djeluje i na potkožni sloj mišića, njegov je učinak vidljiv relativno brzo. Nježnim kontrakcijama mišića, stimulira i tonira srednji sloj kože, a posebno dobar učinak ima na zaglađivanje manjih bora. Istaknuo bih i izvrsnu preventivnu ulogu – poticanjem regeneracije kolagena, ovaj tretman usporava pojavu budućih bora na tretiranom području, a idealno bi bilo koristiti ga nekoliko puta tjedno”, ističe dr. Kisić.

Pročitajte još i ...