Koji su se liječnici okupili u prekrasnom ambijentu Journalovog ljetnog partyja?

Ljetni i zimski partyji portala Journal.hr vrlo su brzo postali ekskluzivno mjesto okupljanja brojnih prijatelja brenda, suradnika i poslovnih partnera, a iznimka nije bio ni ljetni party službenog naziva Summer of Love. Gosti su se na tulumu usprkos kiši zabavljali sve do kasnih večernjih sati, a Journal.hr Summer of Love party poslužio je kao odlična uvertira u ljeto ispunjeno trenucima uživanja s dragim ljudima, u dobroj glazbi, ukusnim zalogajima te dobrom piću.

Mjesto radnje partyja, za koji se i ovaj put tradicionalno tražila pozivnica više, bio je atrij Arheološkog muzeja u Zagrebu. Svim okupljenima uzdahe je mamio prekrasno uređen prostor, a atmosferu su dodatno uljepšali i mladi glazbenici Matija Cvek, Nika Turković, Alen Đuras, Dino Jelusić, Antonela Đinđić i Bruna Oberan.

Mnogi partneri, klijenti, suradnici i kolege uživali su u odličnom glazbenom programu, gastronomskom iskustvu i brojnim sadržajima koji su dočekali posjetitelje, među kojima su bili i vlasnica portala Estetica.hr Tea Batinić Janjuš te neki od najuglednijih domaćih estetskih liječnika. Oni su na ovakvim događanjima uvijek rado viđeni gosti.

Marko Petrić, Iva Radić i Siniša Glumičić
Vlasnica portala Estetica.hr Tea Batinić Janjuš sa suprugom Goranom Janjušem
Dinko Kaliterna i Iva Radić
Ines Preindl i Ivana Nola
Vlasnica portala Journal.hr Iva Radić
Ivana Nola
Siniša Glumičić
Mladen Duduković
Neven Vršćak, Iva Radić i Mislav Gjurić
Zoran Veir i Mladen Duduković

Pročitajte još i ...