Kompletan anti-ageing nakon 50-e dolazi nam iz prestižnog laboratorija

Konkretni problemi poput akni, hiperpigmentacija, podočnjaka ili isušenih usana svakako su visoko na ljestvici najčešćih upita koje dobivamo od čitateljica, no što kada problem nije povezan s konkretnim stanjem kože, već činjenicom da smo jednostavno ušli u period života u kojem su potrebne značajne promjene? Pritom ne govorimo samo o promjenama u životnom stilu, već i u njezi kože lica i tretiranju vidljivih znakova umora i starenja.

Što uopće podrazumijeva “zrela” koža i kakav skincare režim joj je potreban?

Termin “zrele koža” je fleksibilan te ga svatko od nas može tumačiti drugačije – neki od nas na umu imaju samo izraženost bora ili pak obješen izgled lica, dok drugi uočavaju sitnije finese poput kvalitete kože, prirodne elastičnosti i brzine zacjeljivanja oštećenja.

Pročitajte i: Najbolje noćne kreme za kožu nakon 40-e

Istina je kako bismo sve ove faktore trebali uzeti u obzir kada govorimo o zrelosti kože te da bismo svakodnevnu njegu trebali prilagoditi i godinama, a ne samo tipu kože. Primjerice, masnoj koži više neće odgovarati pretjerano matirajući proizvodi jer će vjerojatno pospješiti površinsku dehidraciju, dok će suhoj koži, osim vlage, biti potrebna i veća doza njegujućih lipida i hranjivih kompleksa nego prije.

Da kreme već odavno ne služe samo hidrataciji, nije potrebno niti napominjati, no u slučaju francuskog anti-ageing diva, Filorge – njega kože ponovno je podignuta na sasvim novu razinu.

Iz Filorginog laboratorija već godinama izlaze pomalo futurističke formule, prepune izuzetnih sastojaka čiji je učinak na kožu inspiriran estetskim tretmanima, pa nas ne čudi činjenica da jedna od njihovih anti-age linija spada među najprodavanije na svijetu, a riječ je o Global-repair liniji.

Formule inspirirane tehnikama estetske medicine

Jedinstveni aktivni sastojci, znanstveni pristup i izuzetna učinkovitost proizvoda čine Filorgu jednim od najpopularnijih kozmetičkih brandova na svijetu, njen osnivač, i sam estetski  liječnik, od samih početaka brenda vodi se načelom medicinske estetike u svakom proizvodu.

Kombinirajući izuzetnu učinkovitost estetske medicine s praktičnošću korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja, Filorga je ženama diljem svijeta donijela pravu prekretnicu.

January 21, 2018 Los Angeles, CA Sydelle Noel 24th Annual Screen Actors Guild Awards held at the Shrine Exposition Center. 21 Jan 2018, Image: 360931769, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency

Prvi proizvodi ovog slavnog brenda bili su namijenjeni korištenju u estetskoj medicini, poput hijaluronske kiseline, mezoterapijskih koktela i pilinga, no s vremenom je fokus prebačen na  kreiranje vrhunske kozmetike obogaćene aktivnim sastojcima koji ostvaruju učinak usporediv s profesionalnim tretmanima.

50 sastojaka i 4 stanična boostera

Linija Global-Repair iz Filorginog laboratorija dočekana je s jednakim oduševljenjem kao i svi dosadašnji proizvodi, a najveću je pomamu izazvala Global-repair Nutri-restorative multi-revitalising formula, koja je kreirana u formi kreme i seruma.

Koncentrirana multi – aktivna krema osmišljena je posebno za umornu, devitaliziranu kožu, a baš poput ostatka proizvoda brenda, inspirirana je estetskim medicinskim tehnikama kako bi kožu vidno i intenzivno pomladila.

 

Odmah nakon nanošenja, vidljiva je njena primarna funkcija – hranjiva revitalizacija. Zahvaljujući spoju 3 izrazito hranjiva aktivna sastojka koji djeluju u sinergiji, koži je vraćena gipkost i vlažnost, a znakovi umora i dehidracije su umanjeni.

Sadrži čak 50 meso sastojaka i 4 stanična boostera koji zajednički djeluju protiv svih  znakova starenja. Nazvan i multi-intenzivnom anti-age korekcijom, ovakav pristup jamči ne samo cjelovit pristup problemima kože, već i djelovanje na razini samih stanica. Čitava je Global Repair linija posvećena borbi protiv preranog starenja kože, a zahvaljujući 24-satnom boosteru u ovoj kremi, njena je učinkovitost drastično povećana.

Koristiti je možete kao dnevnu kremu, ali i kao intenzivnu masku preko noći, a odgovarat će baš svim tipovima kože.

Zahvaljujući iznimno koncentriranoj formuli, ova će krema djelovati na čak 6 najizraženijih znakova starenja – dehidraciju, vidljive bore, nedostatak čvrstoće, obješene konture lica, hiperpigmentacije i beživotan ten.

OVDJE pročitajte kako se riješiti hiperpigmentacija.

Lakše prodiranje, brže djelovanje – kompletna anti-age rutina

Kako niti jedna učinkovita beauty rutina nije potpuna bez izvrsnog seruma, a Filorgin as u rukavu je Global-Repair Intensive Nutri-Restorative Multi-Revitalising Serum

Zahvaljujući kombinaciji 3 iznimno snažna super nutrijenta – ceramida, omega masnih kiselina i vitamina, koža je nahranjena, a njena prirodna zaštitna barijera osnažena.

Dodamo li ovom pomlađujućem koktelu i Filorgin NCEF kompleks od 50 meso sastojaka te četiri stanična boostera – hyaluro-booster, collagen-booster, adipo-booster and clear-booster, jasno nam je kako u rukama imamo pravi “eliksir mladosti”.

Ovaj je multi-revitalizirajući hranjivi serum obogaćen i jednim od najpopularnijih skincare sastojaka na svijetu – retinolom, koji istovremeno snažno djeluje na duboke bore, ali i na ujednačavanje tona kože.

Osim samostalnog korištenja, ovaj se serum preporučuje nanositi i navečer, pomiješano s kremom, za pojačani obnavljajući i pomlađujući učinak.

Pročitajte još i ...