Kreme za zaštitu od sunca u spreju voljet će i najljeniji među nama

Spremate se na plažu i u torbu spremate ručnike, omiljenu knjigu, bočicu s vodom i, naravno, kremu s visokim SPF-om koju ste prethodno nanijeli na lice i tijelo. Vrlo ste dobro upoznati s činjenicom da istu tu kremu valja ponovno nanijeti svakih nekoliko sati, no uz ljenčarenje pod suncobranom, ipak odustajete od toga – naprosto vam se ne da, a i suncobran se čini kao sasvim dobra zaštita? Onda su kreme u spreju prava stvar za vas!

Lagane su i trenutno se upijaju u kožu te su pravi izbor i za osobe koje imaju određenu averziju prema kremama – sve one koji ne mogu podnijeti osjećaj nanošenja kreme na ugrijanu kožu. Ima ih doista različitih, i po sastavu i po teksturi i po mirisu  i po snazi SPF-a.

Najučinkovitija po pitanju utrošenog vremena svakako je brume ili maglica koja na koži ostaje nevidljiva i nije ju potrebno razmazivati. Potom, tu je klasična krema koja sada dolazi u laganijem obliku koji se ravnomjerno raspršuje po koži te, naravno ulje koje nije nimalo masno, već dolazi u suhoj teksturi koja se brzo upija, a sada dolazi i uz visoki zaštitni faktor. Najnovija zaštita od sunca dolazi u vodenoj teksturi koja se može nanijeti i na mokru kožu, ne ostavlja tragove i posve je nevidljiva.

U nastavku donosimo nekoliko najtraženijih sprej varijanti koje će vas najučinkovitije zaštitit na plaži ovoga ljeta.

Filorga UV Bronze Oil SPF 30

Ovo fantastično zaštitno ulje sadrži TAN-STIMULATOR COMPLEX koji podržava aktivaciju triozinaze – enzima koji sadrži bakar i koji je prisutan u biljnim i životinjskim tkivima, gdje katalizira proizvodnju melanina i drugih pigmenata. Tako se već nakon prvih izlaganja suncu brzo postiže željena brončana boja.

Zajedno s PHOTO-ACTIVE tehnologijom

TECHNOLOGY offre alla pelle una protezione biologica, anti-età e anti-ossidante per contrastare il fotoinvecchiamento cutaneo. Quest’olio coniuga protezione e abbronzatura intensa, e si assorbe istantaneamente.

Filorga UV Bronze Oil Spf 30. Con TANSTIMULATOR COMPLEX che supporta lattivazione della tirosinasi per unabbronzatura...

Ovo fantastično zaštitno ulje sadrži TAN-STIMULATOR COMPLEX koji podržava aktivaciju triozinaze – enzima koji sadrži bakar i koji je prisutan u biljnim i životinjskim tkivima, gdje katalizira proizvodnju melanina i drugih pigmenata. Tako se već nakon prvih izlaganja suncu brzo postiže željena brončana boja.

Zajedno s PHOTO-ACTIVE tehnologijom koži omogućava biološku anti-age zaštitu kojom se ona bori protiv fotostarenja.  Ovo ulje spaja zaštitu i intenzivno tamnjenje, a upija se trenutno.

Lancaster Sun Sport Cooling Invisible Body Mist SPF 30

 

Ova krema u spreju osmišljena je za razne (sportske) aktivnosti na otvorenom i ima formulu otpornu na vodu i na znoj. Osim toga, zahvaljujući svojoj teksturi, stvara na koži trenutni osjećaj svježine.

Eau En Brume Solaire Clarins Spf 50+Ova zaštitna voda u spreju otporna je na vodu i znoj. U njezinoj formuli nalazi se specifična stanična zaštita koja savršeno upotpunjuje djelovanje filtera kako bi spriječila znakove fotostarenja koje uzrokuje UV zračenje i dehidracija kože.

SVR Sun Secure Brume Crepitant SPF 50+

Prikladan za cijelu obitelj, a naročito se sviđa djeci zbog svoje svježe i lagane tekstrure. Lako se nanosi, nije ljepljiv ni mastan. Formula je k tome i ocean friendly, sadrži zaštićenu kombinaciju filtera koji štite od čitavog spektra UVA i UVB zračenja.

 

SVR Sun Secure Brume Crepitant SPF 50. Adatto a tutta la famiglia piace molto anche ai bambini grazie alla sua texture...

 

Pročitajte još i ...