Kristina Ukalović: Kako istrenirati kožu da bude zdrava i lijepa?

Piše: Kristina Ukalović, jedini licencirani REVIDERM edukator i manager u zdravstvu

Inspiriran sportskim pristupom i disciplinom, REVIDERM nam donosi novu beauty rutinu. Skin Fitness koncentrati nude personalizirani program treninga kako bi vašu kožu učinili vitalnijom i ljepšom, a vašu rutinu učinkovitijom.

U REVIDERMU kontinuirano inoviramo, prilagođavamo nove tretmane i linije proizvoda zahtjevima koje koža naših klijenata i klijentica stavlja pred nas.

Blistavo lijepo lice za samo 4 tjedna

Naši kozmetolozi razvili su i testirali prema najvišim kriterijima, program za njegu kože, a sve kako bi našim klijentima i klijenticama pružili optimalne i vidljive rezultate u najkraćem, a opet razumnom roku: za samo 4 tjedna.

Zašto baš Skin Fitness? Pripreme za ljeto su počele! Priznajmo si, ne volimo to čuti ali je tako. Svi su pohrlili u teretane i beauty centre ispeglati celulite, zategnuti mišiće i dovesti tijelo u formu do ljeta. A što je s licem? Za nas u REVIDERMU nema razlike. U sportu kao i u beauty-u, rutina je ključna u postizanju vrhunskih, mjerljivih i vidljivih rezultata. Ono što smo primijetili jest nedostatak discipline u beauty rutinama naših klijenata i klijentica. Ja volim reći, kada nema discipline, nema ni rutine!

Kako stvoriti i odabrati rutinu?

Da bismo ponašanje pretvorili u rutinu, moramo poduzeti sljedeće korake:

  • slijediti program usmjeren na rezultat koji želimo postići
  • biti dosljedni i izgraditi naviku
  • odrediti pravu dozu koju ćemo aplicirati – ni više, ni manje

Upravo smo se tim protokolima vodili i osmislili 4 različita Skin Fitness treninga za kožu. Vrsta treninga ovisiti će o statusu kože, problematici koju rješavamo i cilju koji želimo postići.

Idealna opcija je da dođete u jedan od certificiranih REVIDERM centara i prepustite se profesionalnoj procjeni naših REVIDERM stručnjaka. Najbolja preporuka uvijek je rezultat detaljne i precizne analize.

Skin Fitness Age Prevention

Kod pojave prvih vidljivih bora i izraženog osjećaja zatezanja kože.

Skin Fitness Digital Defence

Dugo vremena provodite pred kompjuterom ili u zatvorenom, živite u gradu ili pušite. Sve se to manifestira  kroz umornu, blijedu kožu s tamnim krugovima oko očiju.

Skin Fitness Skin Comfort program

Vidljive kapilare, iziritirana koža i istaknut osjećaj iritacije i žarenja.

Skin Fitness Better Aging

Ovaj program sjajno rješava gubitak elasticiteta kože, viseće konture i duboke bore:

Naše lice, kao i tijelo, zaslužuje biti u top formi!

Pročitajte još i ...