Recept za uspjeh: Otkrivamo kojim se neinvazivnim tretmanom Lana Klingor Mihić riješila viška kilograma nakon trećeg poroda

Full time majka triju djevojčica, PR stručnjakinja, (slana) kuharica, supruga, domaćica, čak i vrtlarica u posljednje vrijeme, sve su to svakodnevne uloge u kojima se nalazi simpatična Lana Klingor Mihić i koje, kako smo se i sami uvjerili, odrađuje sa smiješkom na licu.

Ali, i superžene trebaju vrijeme za sebe! Te male ženske radosti, poput kave s prijateljicama, odlaska frizeru ili beauty tretmana, pune energijom, mirom, i rezultiraju zadovoljstvom vlastitim izgledom te samopouzdanjem.

Višak nakon poroda može se riješiti

Također, i superžene imaju male nesavršenosti na svom tijelu. S viškom kilograma koji je ostao nakon trudnoće i kojemu se nije uspjela dovoljno posvetiti tijekom godina i silnih obveza, Lana se samouvjereno nosila, no potajno joj je predstavljao izazov kojeg je čvrsto odlučila riješiti ususret nadolazećem ljetu. Pokucala je na vrata ugledne zagrebačke Poliklinike Bagatin i u Centru za oblikovanje tijela pronašla idealno rješenje u najnovijoj tehnologiji CoolSculpting, tj. ciljanom zamrzavanju masnih stanica.

„Oduvijek sam voljela svoje obline, guzu pogotovo, no nakon troje djece, neizbježno je bilo, barem u mom slučaju, da neki višak ostane. A ja sam odlučila da ga ovog ljeta ne želim gledati! Smetao me najviše nakupljeni višak na trbuhu i onaj dio kod bokova (popularno zvan jahače hlačice) s kojim se sve mi žene borimo“, objasnila je Lana svoju problematiku u jednom dahu.

Među prvima je isprobala najnoviju tehnologiju

Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin jedan je do najopremljenijih centara u regiji. Zatezanje kože tijela, redukcija neželjenog, tvrdokornog celulita i smanjenje obujma kritičnih područja i masnih naslaga, moguće je pomoću najnovijih neinvazivnih tretmana na tržištu koje jednako vole poznate hollywoodske i domaće zvijezde. Uz to, o vašem izgledu brinu vrhunski stručnjaci, koji će vam pri prvom dolasku i sugerirati koji bi uređaj i tretman najbolje odgovarali upravo vašoj problematici.

Svoj pakleni plan otvoreno je iznijela sama Lana: „Nakon što sam malo detaljnije proučila sve što se na tržištu nudi, odlučila sam se za Polikliniku Bagatin. Svojom su stručnošću stvarno ostavili snažan dojam na mene. Njihov je tim na konzultacijama odlučio raditi sinergiju tretmana po regijama tako da sam među prvima išla na novi tretman CoolSculpting na području abdomena i bokova, a noge i stražnjicu već neko vrijeme ‘peglamo’ Med Contourom“.

Iza Coolsculpting uređaja i tehnike kriolipolize stoji znanost, stručan istraživački tim te sjajni rezultati koji proizlaze iz milijuna i milijuna odrađenih tretmana. Sama kriolipoliza je dokazano najučinkovitija metoda za ciljano uklanjanje masnih naslaga tijekom koje će tijelo prirodnim putem eliminirati uništene masne stanice bez ožiljaka, operacije i vremena oporavka.

S veseljem prati promjene na tijelu

Naziva se i bezbolnom alternativom liposukciji jer djeluje na principu kriolipolize, točnije, jedinstvenom tehnologijom ciljano zamrzava i uništava masne stanice. Naime, mnoga klinička istraživanja pokazala su da masne stanice ne vole hladnoću i da se na određenoj temperaturi jednostavno smrzavaju.

Pitali smo Lanu kakav je osjećaj?

„Ležala sam, pila čaj i odgovarala na mailove dok je tretman radio sam za sebe. Budući da se ipak radi o niskoj temperaturi aplikatora, u početku sam osjetila malo zatezanja i neke nelagode, ali kako je vrijeme tretmana odmicalo, tako je i meni bilo sve najnormalnije. Potom je uslijedila masaža da mi se vrati mikrocirkulacija, nakon čega sam se obukla i odšetala kući. Par dana nakon tretmana imala sam osjećaj kao da sam odradila kvalitetan trening zbog kojeg imam upalu trbušnih mišića. I sad s veseljem pratimo promjene na tijelu“.

Uništavanje masnoća zauvijek

Prvi rezultati tretmana kriolipolize vide se unutar mjesec dana od tretmana, a finalni za 3 mjeseca, kada tijelo prirodno eliminira uništene stanice, čime dolazi čak do 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području.

Ovisno o području koje se tretira, u većini slučajeva je potreban 1 dolazak na tretman, no točan broj dolazaka i ciklusa za određenu regiju definira se individualno za svakog klijenta. Izvode ga medicinski kozmetolozi te opći ili plastični kirurzi, koji su educirani od strane proizvođača uređaja te iskusnih službenih trenera, a svoj obol cijeloj terapiji daje i nutricionistica.

CoolSculpting je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva, siguran i odobren od strane FDA (Američke agencije za lijekove). Do sada je napravljen preko sedam milijuna puta što dovoljno govori o njegovoj učinkovitosti.

Lana nam je za kraj poručila i najavila:

„Paralelno vježbam, trudim se jesti kvalitetno i količinski manje. U ogledalu svaki dan vidim pomake i rezultate, odlazim redovito na tretmane u svoju omiljenu polikliniku i veselim se ovom ljetu i svojoj vitkijoj liniji s postojećim oblinama. Vidjet ćete me, bez brige!“.

Pročitajte još i ...