Ljeto bez ijedne dlačice: Otkrijte zašto i poznati i dermatolozi garantiraju za ovaj IPL uređaj

Prve asocijacije na omiljeno godišnje doba su odmori, uživanje u suncu i moru, duži dani puni zabave, ali i sve one muke koje donosi rješavanje dlačica. Što bi za svaku ženu značilo 12 mjeseci glatke kože bez dlačica? Slobodu u vlastitoj koži!

Žene znaju što žele – glatku kožu

Vodeći se time, Philips Lumea okupila je slobodne, moćne, samosvjesne i jake žene na maksimirskom Vidikovcu i pozvala ih da uživaju u pravom ženskom druženju. Nevena Rendeli, Uršula Tolj, Natali Balmix, Petra Kraljev, Meri Goldašić i brojne druge dame otkrile su što je za njih sloboda te kako je jedan uređaj unazad nekoliko godina unio pravu malu revoluciju u njihovu beauty rutinu.

U razgovoru sa specijalisticom dermatovenerologinjom Jelenom Meštrović Štefekov i same su spoznale sve čari Philips Lumee, koja uz sve svoje nastavke lako rješava dosadne dlačice koje iritiraju i ne daju mira – s potkoljenica i natkoljenica, bikini zone, pazuha pa čak i nadusnica. Složile su se da u moru rituala u koje ulažu svoje vrijeme, trud, ali i novac, malo toga veseli kao osjećaj glatke kože bez dlačica, jer nije to samo stvar lijepih nogu koje ponosno pokazuju u novoj ljetnoj haljini ili njegovanih pazuha koje izlažu tijekom ljetnih mjeseci – to je osjećaj slobode i spontanosti.

Upravo to je ono što žene danas cijene više od ustanovljenih standarda ljepote koji dolaze i prolaze, a zahvaljujući inovativnom Philips Lumea uređaju za uklanjanje dlačica koji je postao IPL broj 1 i u Hrvatskoj, svaka od njih može zaboraviti bolne i kratkotrajne metode uklanjanja dlačica.

Razvijena u suradnji sa znanstvenicima i dermatolozima, Philips Lumea donosi inovaciju IPL tehnologije, za kućnu upotrebu bez korištenja zaštitnih naočala i raznih gelova. Dizajnirana da bude sigurna, bezbolna i učinkovita – čak i na osjetljivim područjima, danas je bira više od 4,5 milijuna žena širom svijeta, a na ovom pravom ženskom druženju na kojem se odbrojavalo do prvog dana ljeta još ih je jednom motivirala da slave svoju slobodu svaki dan – makar ona započela jednim jednostavnim rješavanjem dlačica.

Pročitajte još i ...