Ljeto – idealno vrijeme za preplanuli ten i blistavo bijele zube! Saznajte kako do osmijeha iz snova

Jeste li spremni za ljeto i morske radosti? Osim novog kupaćeg kostima, udobnih sandala, kreme s visokim zaštitnim faktorom i dobrih sunčanih naočala, pripremite i svoj osmijeh!

Uz opuštenost i bezbrižnost koju niti jedno godišnje doba ne donosi kao ljeto, uvijek ide i osjećaj zadovoljstva i sreće pa nije čudno da su upravo vrući mjeseci razdoblje kad se najviše smijemo.

Preplanula put i blistav osmijeh – najbolja ljetna kombinacija

Ta ležernost nerijetko donosi i manje brige oko odjevnih kombinacija, dok su kod brojnih pripadnica nježnijeg spola ljetni mjeseci rezervirani i za „no make-up imidž“. U tim je prilikama možda i više nego inače osmijeh pojedinca njegov lijep i vrijedan ukras, a uz preplanulu kožu, njegovan i blistav osmijeh još više dolazi do izražaja.

Održavanje dentalne higijene i briga o zubima, kako u estetskom tako i u zdravstvenom smislu, trebali bi svima biti visoko među prioritetima – jer ništa kao nezadovoljstvo osmijehom ne narušava vlastitu percepciju pojedinca.

Sreća pacijenta njihov je cilj

Zahvaljujući razvoju dentalne medicine i tehnologiji koja omogućava da se gotovo svaki stomatološki problem može riješiti, više nema razloga za biti nesretan vlastitim odrazom u ogledalu.

U stomatološkoj poliklinici TIM DENT Miličić itekako su svjesni važnosti i utjecaja koje osmijeh ima na svakog njihovog pacijenta pa se zbog toga u rješavanju dentalnih problema vode činjenicom da žele vidjeti sreću pacijenata nakon završenog tretmana.

“TIM DENT Miličić tretmanima kao što su keramičke ljuskice, izbjeljivanje zubi pomoću lasera ili ZAAP lampe ‘vraća osmijeh o kojem ste sanjali’, navodi dr. med. dent. Tamara Žaja Miličić, specijalistica stomatološke protetike.

Sigurna i bezbolna metoda koja ne oštećuje caklinu

Što se tiče izbjeljivanja zubi, popularna metoda u poliklinici TIM DENT MILIČIĆ je ona koja se radi laserom. Izbjeljivanje zubi u potpunosti je neinvazivna, sigurna i bezbolna metoda korigiranja boje zuba koja ne oštećuje zubnu caklinu, a nakon tretmana prirodna boja i sjaj zuba dolaze do punog izražaja.

U odnosu na druge postupke, lasersko je izbjeljivanje zubi kraće i traje oko 30 minuta. U samo jednom posjetu stomatologu boja zuba može se posvijetliti za 4 do 6 nijansi. Rezultat jednog tretmana postojan je do dvije godine, ako pacijent provodi pravilnu oralnu higijenu.

Unaprijed saznajte kako ćete izgledati s novim osmijehom

Kad je u pitanju nezadovoljstvo izgledom zubi – postavljanje keramičkih ljuskica pogodno je rješenje za sve one koji bi svoj osmijeh htjeli popraviti u što bržem roku jer cijeli proces traje kratko.

Nakon samo tri posjeta liječniku dentalne medicine iz prostorija TIM DENT Miličić izlazite s novim osmijehom, a pritom ne trebate ni strahovati kako će taj osmijeh izgledati jer zahvaljujući suvremenoj opremi možete unaprijed vidjeti projekciju konačnog rezultata, a moguće je i isprobati odabrane ljuskice i to prije nego što uopće odlučite želite li se upustiti u proces postavljanja.

Staklo-keramičke ljuskice prikladan su odabir svih pacijenata koji žele dobiti dojam prirodnih zubi jer je riječ o materijalu koji je svjetlopropusan što znači da zubu daje sjaj isti kao kad svjetlo prođe kroz prirodnu caklinu i odbije se od unutarnje strukture zuba. Ljuskice se prilagođavaju vašem tenu, obliku lica i osmijehu.

Prvi pregled je besplatan – naručite se!

Adresa na kojoj možete pronaći rješenja za zdrav i lijep osmijeh je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike klikom OVDJESvi pacijenti na prvi specijalistički pregled mogu doći besplatno, a naručiti se mogu na e-mail info@timdent.hr ili na broj telefona 01/3822-937.

U skladu sa sloganom poliklinike „Vaš osmijeh. Naša strast.“, specijalisti iz TIM DENT Miličić imaju individualan pristup svakom pacijentu te predano rade pokušavajući pronaći primjereno rješenje kako biste od njih otišli sretni, zadovoljni i širokog osmijeha.

Pročitajte još i ...