Maskara s regeneracijskim sastojcima za čvršće trepavice – poznati brend oduševljava

Znamo da postoje njegujući puderi koji koži donose skincare benefite, ruževi koji hrane usne poput balzama, no jeste li znali da postoji i maskara koja njeguje i revitalizira trepavice, čineći ih čvršćima pri svakom nanošenju?

Luksuzna maskara sada je podignuta na novu razinu

Na radost makeup artista, ali i svih ostalih ljubiteljica vrhunskog makeupa, upravo nam takva inovacija stiže iz brenda Lancôme. Novoosmišljena Le 8  Hypnôse maskara i prije lansiranja postala je vruća tema – i to zbog svog multifunkcionalnog djelovanja.

Prav njegujuća Lancôme maskara za volumen rezultat je znanosti o trepavicama koje ovaj brend razvija još od 1967. godine – a sada nam donosi formulu koja spaja znanja iz područja njege kože i trepavica, kako bi luksuznu maskaru podigao na novu razinu.

 

Zaboravite na ispadanje trepavica prilikom skidanja maskare

Zahvaljujući novoj formuli, maskara Le 8 Hypnôse daje odgovor na sve najčešće probleme vezane uz omiljeni ženski makeup komad – maskaru, a to su teško nanošenje, grudice, pretjerano tekuća ili pak presuha formula, pa sve do ispadanja trepavica tijekom nošenja ili uklanjanja maskare.

Ovom je inovacijom najbolja opcija za nadogradnju volumena trepavica spojena s novom razinom ugode za osjetila tijekom nanošenja – kako bi trepavice bile meke čak i nakon nekoliko slojeva maskare.

Što se krije iza znakovitog imena?

Le 8 ime je koje odmah privlači pažnju, no što se iza njega krije? Broj 8 nosi veliku simboliku kad je ova nevjerojatna maskara u pitanju – osim što je pakiranje, popularna valovita tubica oblikovana poput broja 8, predstavlja i simbol beskonačnosti. Rekli bismo, sasvim prikladno – jer je Hypnôse maskara u makeup krugovima zaista vječna.

Počevši od dizajna, bočica je napravljena od čistog stakla s odgovarajućom ergonomskom četkicom – obje u obliku brojke 8. Simbolika oblika ove brojke također odražava beskonačnost, odnosno neprekinut proces – što upućuje na kružni proces recikliranja. Samo pakiranje napravljeno je od recikliranog stakla te se može ponovno reciklirati.

Luksuzni doživljaj pri svakom nanošenju

U suradnji s francuskim staklarom bogatog iskustva Pochetu Du Courvalu, Lancôme je stvorio luksuzno i inovativno pakiranje koje vizualno odskače. Pomoću ergonomskog čepa osmišljenog za olakšano držanje, maskara Le 8 Hypnôse osmišljena je kako bi bila doživljaj za korisnike sama po sebi.

Zamjenom plastike za staklo Le 8 Hypnôse ruši temelje dizajna luksuznih maskara te istovremeno poboljšava učinak proizvoda na okoliš. U skladu s beskrajnom kružnosti brojke 8 ovo stakleno pakiranje, već dijelom izrađeno i od recikliranog stakla, također je pogodno za reciklažu kao i sam čep maskare.

Osim toga,  treba spomenuti da brojka 8 predstavlja i lakoću pokreta nanošenja na trepavice, čemu pridonosi i nova njegujuća formula ugodne teksture. Formulirana pod sloganom “Le 8 Hypnôse, gdje beskrajne trepavice započinju”, ova je maskara opravdano postala pravi hit.

Osam aminokiselina koje jačaju trepavice i smanjuju ispadanje

Spomenuli smo i njen najveći benefit – u novoj Le 8 formuli nalazi se osam aminokiselina koje imaju snažan revitalizirajući učinak na trepavice, kako kreiranje volumena ne bi otežavalo trepavice i činilo ih sklonima lomljenju i ispadanju.

Iza maskare Le 8 Hypnôse koja omogućava trenutačnu nadogradnju volumena te se divno nanosi, stoje i znanstvene činjenice – guste trepavice mogu biti i meke, zahvaljujući formuli s 91% njegujućeg crnog balzama i 5% Shea maslaca.

Iznimno elegantna formula maskare Le 8 Hypnôse nanosi se na trepavice bez osjećaja težine, a rezultat su trenutačna gustoća i volumen trepavica.

Snažnije trepavice svakim danom

Obogaćena s 8 revitalizirajućih aminokiselina i hranjivim Shea maslacem, ova njegujuća formula rezultira osnaženim trepavicama, gušćeg izgleda u samo 4 tjedna. Spojem njege trepavica i inovacije makeupa za područje oko očiju, Lancôme predstavlja svoju prvu njegujuću maskaru za volumen trepavica obogaćenu serumom. Stvorena je kako bi prevladala izazove od nanošenja do uklanjanja, neovisno o tome radi li se o krutim trepavicama ili nenamjernom ispadanju trepavica tijekom uklanjanja maskare.

Maskara se jednostavno nanosi, a kako bi uklanjanje prošlo bez grubog trljanja i lomljenja trepavica, formulirana je tako da se može ukloniti i samo toplom vodom i jednom pamučnom blazinicom. Le 8 Hypnôse je osnažena s 8 aminokiselina koje se prirodno nalaze u keratinu -proteinu koji izgrađuje trepavice, kako bi osnažila strukturu trepavica te istaknula njihov izgled i mekoću.

Sadrži 91% crnog balzama za njegu, čija intenzivno crna formula pruža raskošne i guste trepavice te omogućava vrlo nježno i jednostavno uklanjanje. U formuli se nalazi i 5% Shea maslaca koji pospješuje postizanje mekih i njegovanih trepavica.

Tri koraka do revitaliziranih trepavica

Kako postići trepavice nevjerojatnog volumena, koje ostaju meke i njegovane čak i nakon nekoliko slojeva?

Prvi je korak – nanesite Cils Booster serum za revitalizaciju trepavica. Ovaj serum revitalizira oštećene trepavice te one u samo četiri tjedna djeluju gušće. Nanosi se dva puta dnevno od korijena do vrha trepavica, na gornje i donje trepavice.

Nakon toga nanesite primer za maskaru Cils Booster XL – obogaćen provitaminom B5 i derivatima vitamina E, ovaj primer postiže do 46% više volumena i 62% dulji izgled trepavica, ako se nanosi prije maskare Le 8 Hypnôse, a istovremeno održava izgled maskare tijekom cijelog dana.

Naposljetku – dolazi zvijezda showa – rutinu završite maskarom Le 8 Hypnôse. 

Pročitajte još i ...