Metode za ljepše grudi i pomlađeni dekolte

German fashion model Heidi Klum in the new preview pictures of her Heidi Klum HK Intimates Spring Summer 2017 lingerie collection., Image: 316780771, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Bilo da su se grudi opustile s godinama, da jednostavno niste zadovoljni njihovom veličinom ili ste možda zadovoljni svojim grudima, ali vam koža dekoltea predstavlja problem, rješenje možete pronaći u različitim kirurškim i nekirurškim postupcima.

Emily Ratajkowski at The 2016 Vanity Fair Oscar Party. (Beverly Hills, CA), Image: 275885277, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, StarMax

Povećanje grudi

Grudi se mogu oblikovati na različite načine, ovisno o problemu koji vas muči. Ako želite povećati grudi, na raspolaganju su vam postupci povećanja implantatima ili vlastitim masnim tkivom. Povećanje grudi implantatima postupak je kojim se u dojke postavljaju implantati, a vi birate kako će oni izgledati – od oblika do veličine.

Ako imate dovoljno masnog tkiva, grudi možete povećati i transferom masnih stanica. Naime, masno tkivo uzima se s područja na kojima ga ima dovoljno i transferira u grudi. Prednost ovakve metode je što se prije transfera mast i može napraviti i cjelovita liposukcija, a potom masno tkivo prikupljeno liposukcijom transferirati u grudi.

American fashion model and actress Kendall Jenner introduces her second clothing collection, DropTwo., Image: 333541007, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Ovješene grudi

Za dame koje su zadovoljne veličinom košarice, ali ih muči ovješenost grudi, rješenje je podizanje grudi koje se također može izvoditi u kombinaciji s njihovim povećanjem. Osim kirurškim postupkom, grudi se mogu podignuti i botoxom.

Botox će zagladiti i zategnuti kožu, a jednako kao i kod uobičajene primjene, postupak treba ponoviti nakon šest mjeseci kako bi se zadržao učinak. Liječnici se slažu da se radi o izvrsnom „red carpet“ tretmanu koji je tražen upravo prije nekih prilika u kojima osoba treba zablistati. Ipak, podizanje grudi botoxom nije namijenjeno ženama s većim grudima, a idealne kandidatkinje su osobe koje svoje manje grudi žele osvježiti i podići.

Brazilian fashion model Alessandra Ambrosio poses pregnant for Jaquie Aiche Jewelry 2017 advertising campaign., Image: 335248393, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Koža dekoltea

Za lijep dekolte nisu važne samo grudi, već i koža dekoltea. Budući da se radi o području koje je itekako izloženo suncu, nerijetko se s godinama na dekolteu pojavljuju smeđe mrlje i crvenilo kože. Uklanjanje mrlja i crvenila s dekoltea te poboljšanje stanja kože tog područja postiže se različitim tretmanima, od kojih su neki laserski tretmani, kemijski pilinzi i dermaroller (valjak s mikroiglicama).

Laser će ukloniti mrlje i ujednačiti ten dekoltea, kemijski pilinzi otkloniti površinski sloj kože i osigurati blistavu i novu kožu, a dermaroller ukloniti hiperpigmentacije i pomladiti kožu uz poticanje sinteze kolagena.

Pročitajte još i ...