Miris u koji ćete se zaljubiti na prvo nanošenje

Koncept mirisne neodoljivosti u mirisu YSL Black Opium Eau de Parfum 2014. obogaćen je s prvom u povijesti preplavljujućom notom crne kave u ženskom mirisu, koja je pojačana seksi bijelim cvijećem i opojnom vanilijom.YSL Beauty 2021. otišao je korak dalje s mirisom Black Opium Eau de Parfum Extreme, pogonjen raskošnom paletom crnih mirisnih tonova.

Tvorci originalnog eau de parfuma, majstori parfumeri Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Honorine Blanc i glavna parfumerka Marie Salamagne otkrivaju što ih je nadahnulo za novu varijaciju: „Uranjanje u najekstremniju tamu noći, kada se ugase svjetla grada.”

Kao navala energije

Nota ekstra crne kave je navala čiste energije, uhvaćena izravno u šalici i ponovno izmišljena kao nota mirisa ekskluzivno za YSL Beauty. Duboki pačuli prepoznatljivoj noti kave toga mirisa dodaje svoju baršunasto-drvenastu dubinu i nevjerojatnu dugotrajnost.Ta je dragocjena mahuna crne vanilije podignuta na novu razinu u noćnoj paleti crne kave, crne čokolade i tamnog pačulija koji je vode na crnu stranu. A s druge strane, moderan pristup cvijetu jasmina oblikovanom za YSL Beauty, s ciljem isticanja njegovih najblistavijih, najsvježijih latičastih tonova, podiže blistavost mirisa na novu razinu. Dodatak blistavog voća, svjetlucave gornje note sočne kruške, slatke mandarine i energičnog limuna osvježavaju miris, jer noć nikada nije više seksi nego kada je prisutan dašak šljokica.

Crno je crnije

Godine 2021. žena s brojnim talentima Zoë Kravitz – glumica i ambasadorica YSL Beauty još od 2017. – odvodi sagu mirisa Black Opium na sljedeću razinu, sa spotom nadahnutim estetikom i pravilima računalnih igara. Inovativna epska nova kampanja koja je odmah postala legendarna, u režiji suvremenog kanadskog redatelja Jodeba uzbuđujući je skok u zečju rupu nestvarnog digitalnog svemira.Svijeta na rubu organskog i virtualnog. Svijeta gdje je sve odvažnije, crna je crnja, svijetlo je svijetlije…

Svijet mirisa Black Opium, u kojem je Zoë junakinja uzbudljive igre i vodi nas, zajedno s dvojicom seksi članova ekipe u svoju misiju potrage za Gralom: Black Opium Eau de Parfum Extreme

Pročitajte još i ...