Najiščekivanija beauty blagdanska kolekcija je na policama – donosimo detalje!

I ove godine čuveni kozmetički brend Kiehl’s nastavlja tradiciju suradnje s renomiranim umjetnicima i umjetničkim studijima koji svake blagdanske sezone za ovaj popularni kozmetički brend dizajniranju pakiranja njihove limitirane blagdanske kolekcije.

Omiljene formule za njegu kože u neponovljivom blagdanskom 3D ruhu

Ovogodišnji dizajn osmislio je poznati kreativni studio za dizajn i animaciju Made by Radio. Blagdanska kolekcija za 2022. godinu sastoji se od 6 omiljenih Kiehl’s proizvoda kroz čiji ovogodišnji jedinstveni 3D dizajn pakiranja Kiehl’s želi poslati poruku o važnosti brige o drugima.

Ovom kolekcijom Kiehl’s nastoji inspirirati sve da brinu o zajednici i svojim voljenima, na isti način na koji to brend radi više od 170 godina.

Brend s kojim su dosad surađivali renomirani umjetnici diljem svijeta

Još od 1851.godine, briga o zajednici u samoj je srži poslovanja Kiehl’sa, i to prvenstveno kroz neprestani fokus na dijeljenje profesionalne podrške u području njege kože, ali i kroz efikasne proizvode i personaliziranu uslugu usmjerenu na rješavanje pojedinačnih potreba kože.

Ovom suradnjom, Made by Radio nastavio je niz renomiranih umjetničkih studija i umjetnika kao što su Jeff Koons, Mickey, KAWS, Kenny Scharf, Peter Max, Jeremyville, Kate Moross i Janine Rewell, a koji su do sada surađivali sa Kiehl’som.

Razigrana kolekcija za najljepše razdoblje darivanja

Ovogodišnja blagdanska animacija na kreativan i duhovit način dočarava Kiehl’sov laboratorij za poklone (Kiehl’s Gifting Lab) kako bi svi ljubitelji brenda mogli osjetiti kako izgleda proces kreiranja omiljenih formula za njegu kože tako da one budu spremne baš za početak razdoblja darivanja.

Razigrana atmosfera u stilu 3D stripa prikazuje najrazličitije likove, uključujući i one koje svi Kiehl’s ljubitelji odlično poznaju – Mr.Bonesa, ali i Kiehl’s savjetnike za njegu kože koji poručuju #SkinCareAboutSomeOne i ove blagdanske sezone.

Požurite po svoj primjerak!

Kiehl’s blagdansku kolekciju možete pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar), kao i na Kiehl’s webshopu na kojem su dostupni i ekskluzivni blagdanski setovi.

U nastavku pogledajte koji su se sve Kiehl’s proizvodi našli u novom blagdanskom ruhu!

Pročitajte još i ...