Najljejpši parfemi za ljeto 2022.

 

U nastavku vam donosimo izbor najljepših novih mirisa za ljeto koje je pred nama – od cvjetnih, preko akvatičnih pa do citrusnih

 

Narciso Rodriguez Musc Noir Rose

 

Najnovija kreacija s potpisom Narcisa Rodrigueza otvara posve novo poglavlje priče o suvremenoj ženstvenosti. Senzualniji i mane mračan od snog prethodnika Musc Noir, Musc Noir Rose pravi je raskošni buket tuberoze s mošusnim srcem i daškom slasne šljive. Gornje note su talijanski bergamot, ružičasti papar i prštavi citrusi. Tu je i orijentalna vanilija, indonezijski patchouli i dašak kože.

Miris dolazi i u prekrasnoj muškoj varijanti.

Miss Dior Absolutely Blooming

 

Vedar i razigran, Miss Dior Absolutely Blooming ekstravagantan je cvjetni mires kojemu ćete se stalno iznova vraćati. Prepoznatljive prštave note crvenih bobica utkane su u svježe tonove božura. Tu je i božanstveni duo damaščanske i ruže iz Grassea na bazi koju čine note bijelog mošusa. Pozitivna, poticajna olfaktorna harmonija za nestašnu i neodoljivu Miss Dior.

Lancôme Oui la vie est belle

Nova, pero laka varijanta Lancômeovog gurmanskog bestsellera La vie est belle za tople mjesece stiže uz svježi povjetarac. Slatke note irisa, nježni jasmin i esencija damaščanske ruže tvore neodoljivu cvjetnu ljetnu kreaciju u koju ćete se zaljubiti.

 

Maison Margiela When the rain stops

Prštave note ružičastog papra utjelovljuju dječju euforiju tračanja po kiši. Latice jasmina i ruže u kombinaciji s borovim iglicama prizivaju prirodu nakon pljuska. Posve nov, neočekivan i radostan miris koji će vas preplaviti svježinom.

 

Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver

Svake godine, uz puno iščekivanja, nove kreacije iz kolekcije Aqua Allegoria označavaju početak proljetno-ljetne sezone. Ove godine stiže nam Nerolia Vetiver, blistava mješavina nerolija i vetivera koja nam donosi osjećaj sunčevih zrake Kalabrije na slanoj koži.

 

Profumi di Procida Eau de parfum Limone

Istovremeno svjež i klasičan miris. Citrusne note prizivaju velike nasade agruma po kojima je otok Procida poznat diljem svijeta, zahvaljujući jedinstvenom spoju plodnosti i sastava vulkanskoga tla na kojemu rastu. Prštav, osvježavajuć, a u isto vrijeme čist i smirujuć – upravo je ovo miris kojega lagani maestral raznosi uličicama Procide tijekom večernjih šetnji.

 

Pročitajte još i ...