Najpopularniji anti-age sastojak među prvima isprobala i Lejla Filipović

Jeste li znali da je, kada govorimo o koži lica, gubitak sjaja i blistavosti kože druga najveća briga žena u mnogim zemljama? Procijenjeno je da ovi čimbenici zabrinjavaju čak 384 milijuna žena diljem svijeta, a njihovo pogoršanje često primjećuju usporedno sa starenjem kože.

Istovremeno, vitamin C jedan je od najznačajnijih antioksidansa u koži, koji joj pomaže da održi svježinu, a jednako je važan i za funkcioniranje cjelokupnog organizma – nešto što učimo još od djetinjstva.

„Zvijezda u usponu“

Međutim, jeste li znali da ljudska bića ne mogu prirodno sintetizirati ovu molekulu, već naš organizam i koža ovise o vanjskim dodacima? Upravo zato se svjetski uspješan dermokozmetički brend – La Roche-Posay ove sezone okreće jednoj od najmoćnijih molekula protiv starenja i „zvijezdi u usponu” industrije kozmetičkih proizvoda, predstavljajući još jednu inovaciju iz svojeg laboratorija: serum PURE VITAMIN C10!

Jedinstveni obnavljajući serum protiv starenja kože s visokom koncentracijom čistog vitamina C, „zvijezdom” industrije kozmetičkih proizvoda, u vrlo je kratkom roku stekao brojne obožavatelje, što nimalo ne čudi. Naime, ovaj je snažan antioksidativni serum prikladan za korištenje baš na svakom tipu kože, čak i na onoj najosjetljivijoj, a među prvim Hrvaticama koje su ga isprobale je i Lejla Filipović.

Osim što će postati vaš glavni saveznik u borbi protiv bora, gubitka sjaja i neujednačene teksture kože, njegovo će djelovanje biti gotovo trenutno – lice će odmah postati mekše, hidratiziranije i sjajnije, a tanke su linije bit će vidljivo smanjene.

Optimalna koncentracija sastojaka

Osim čistog vitamina C, koji ima važnu ulogu u zadržavanju vlage i povećanju blistavosti, aktivna i optimalna koncentracija sastojaka u serumu PURE VITAMIN C10 uključuje salicilnu kiselinu koja potiče uklanjanje mrtvih stanica kože i neurosensin koji umiruje kožu.

Nakon testiranja proizvoda čak 71 posto ispitanika smatra da su se tanke linije smanjile i da im je ton kože blistaviji, 84 posto ističe da proizvod koži pruža zdravi sjaj, a 87 posto njih smatra da je tekstura kože mekanija[1].

[1] Samoprocjena, Uzorak=53, svi tipovi kože, 8 tjedana istraživanja

Još jedan uspjeh nakon hit seruma s hijaluronom

PURE VITAMIN C10 još je jedna od inovativnih formula laboratorija La Roche-Posay koji su usmjereni na borbu protiv znakova starenja – bilo da su oni posljedica starenja kože iznutra ili vanjskih utjecaja poput stresa i zagađenja.

Tako je prošle godine jedna od vodećih dermatoloških marki na svijetu predstavila serum Hyalu B5 – prvi proizvod marke La Roche-Posay za njegu protiv bora koji minimizira znakove starenja i smanjuje vidljivost bora, pružajući licu svjež i krepak izgled.

Pomoću visoke koncentracije dviju vrsta čiste hijaluronske kiseline, vitamina B5, madecassosidea i termalne vode La Roche-Posay, ovaj proizvod omogućuje intenzivno popunjavanje i obnovu kože.

Sve inovacije laboratorija La Roche-Posay zajedno usmjerene su na to da prate i nadopunjuju vašu dnevnu rutinu te da vam pomognu u tome da kada se pogledate u ogledalo ne vidite samo znakove umora, već svježe i vitalno lice, koliko god ono bilo osjetljivo. Uz PURE VITAMIN C10 vrijeme je da otkrijete njegov potpuno novi sjaj!

Pročitajte još i ...