Nevjerojatne transformacije grudi vrsnih domaćih estetičara

Otkako je prisutna u estetskoj medicini, operacija grudi se pozicionirala kao učinkovito sredstvo podizanja samopouzdanja i kvalitete života. Osim što damama pruža mogućnost da imaju grudi o kakvima su uvijek sanjale, uspješno djeluje na sigurnost u sebe i vlastito tijelo.

Pa bilo da ste friška majka koja želi osvježiti svoj dekolte i podignuti grudi ili ste pak nezadovoljni simetrijom odnosno pomanjkanjem iste – povećanje, smanjivanje ili pak rekonstrukcija grudi danas je vrlo uobičajen zahvat! Među najpopularnijim u ordinacijama za estetsku medicinu…

Stoga smo odlučili donijeti vam nekoliko vrhunskih transformacija grudi poznatih domaćih liječnika.

Poliklinika dr. Rebeka Held

Ona je žena broj jedan u Hrvatskoj ako se želite zaputiti na rekonstrukciju, povećanje, smanjenje ili bilo koji postupak vezan uz operaciju grudi. No, ne samo grudi – u svojoj Poliklinici dr. Rebeka Held radi i rekonstrukcije nosa, povećanje usana, blefaroplastiku, te sve što bi vam moglo pasti na pamet kada razmišljate o estetskoj odnosno plastičnoj kirurgiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dr. Rebeka Held (@dr.rebeka.held)

Poliklinika Duduković

Ako do sada niste čuli za dr. sc. Mladena Dudukovića, možete se odmah proglasiti neznalicom na polju estetske kirurgije i medicine. Posljednjih godina pacijenti ga proglašavaju jednim od najboljih plastičnih kirurga, a samo riječi hvale imaju i kolege liječnici. U fokusu njegovog interesa nalazi se i estetska medicina – zbog čega ga u Zagrebu možete pronaći na dvije adrese: u Poliklinici Duduković posvećenoj neinvazivnim tretmanima te D Klinik ordinaciji, u kojoj izvodi estetske operacije.

Bez sumnje, dr. sc. Duduković „sjest“ će vam na prvu. Osim što je riječ o vrhunskom stručnjaku, ovaj šarmantan liječnik pravi je primjer prijateljskog pristupa – sa svakim pacijentom njeguje otvorenu komunikaciju, zbog čega ćete se u njegovoj ordinaciji osjećati kao da ste došli dugogodišnjem prijatelju.

Poliklinika Bagatin

Dr.med. Tomica i doc. dr. sc. Dinko Bagatin postali su sinonim za estetsku i plastičnu kirurgiju, a Poliklinika Bagatin mjesto je na kojem se redovno mogu vidjeti i mnoga poznata lica. Danas je jedan od najistaknutijih centara za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju te najveći laser centar u regiji, a kad su u pitanju izvrsne transformacije – primjera je zaista nebrojeno mnogo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poliklinika Bagatin (@bagatinclinic)

Centar za estetsku kirurgiju Zoran Žgaljardić

Doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić, maksilofacijalni kirurg te subspe­cijalist plastične kirurgije glave i vrata, ubraja se među najcjenjenije hrvatske plastičare, a za svoj je rad primio brojne međunarodne nagrade i priznanja. Vrlo je tražen i kao edukator pa je u više navrata bio predavač na kongresima American Academy of Cosmetic Surgery. Osim u Zagrebu, Centar za estetsku kirurgiju Žgaljardić otvorio je i u Opatiji kamo mu žene, osim na plastične operacije, dolaze na tretmane filerima i botoksom.

Glumičić Aesthetic Clinic

Jedan od najeksponiranijih hrvatskih liječnika čije je ime gotovo sinonim s estetskom kirurgijom – mnoge osobe iz hrvatskog javnog života pohvalile su se estetskim ili funkcionalnim zahvatim kod vrsnog liječnika prim. Siniše Glumičića. Iako ovaj estetski kirurg ne mari previše za medijsko eksponiranje, njegov šarm i stručnost još uvijek su visoko na ljestvici prioriteta mnogih dama kada je u pitanju estetska kirurgija.

Mario Zambelli Esthetic Clinic

Dr. Mario Zambelli član je Američkog društva plastičnih kirurga (ASPS). Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Rijeci, završava specijalizaciju iz opće kirurgije u Kliničkom bolničkom centru u Rijeci te specijalizaciju iz plastične kirurgije u Kliničkom centru Rebro u Zagrebu. Bivši je predsjednik Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju (CSPRAS), član Američkog društva plastičnih kirurga (ASPS) te član Europskog udruženja plastičnih kirurga (ESPAS).

Neovisno o tome jeste li već odabrali kirurga u čije ruke ćete se prepustiti, ili ste tek u potrazi za stručnjakom koji će vam ispuniti želju za ljepšim dekolteom – sigurni smo kako ćete među domaćim stručnjacima pronaći liječnika kojem možete vjerovati.

Pročitajte još i ...