Nježne formule koje će od sunca zaštititi i najosjetljiviju kožu

Budući da proljeće koje smo dugo čekali izgleda kao kasna jesen praćena pljuskovima i olujnim vjetrom teško je uopće zamisliti uživanje na suncu. A još je teže zamisliti da da ta mnogima omiljena aktivnost ima i svojih loših strana. Naime, sunce je jedan od glavnih uzroka fragilnosti kože: pod utjecajem UV zraka normalna koža postaje fragilna, a fragilna još slabija.

Štetno djelovanje sunca očituje se na tri razine: uzrokuje opekline na površini kože, oslabljuje zaštitnu barijeru, a na staničnoj razini uzrokuje oksidaciju, oštećenja DNA i stvaranje toksičnih metabolita. A-Derma, ekspert za zaštitu i njegu fragilne kože, nudi zaštitu od sunca koja djeluje na sve tri razine, a svoju učinkovitost duguje Rhealba® zobi, jedinstvenoj biljci čija svojstva fragilnoj koži pružaju potrebnu njegu i zaštitu.

Inovativni 1,2,3 koncept

A-Derma kao ekspert nudi rješenja za različite tipove fragilnosti kože (patološka i nepatološka stanja) za cijelu obitelj, od unuka do djedova i baka. U segmentu zaštite od sunca stručnjaci Laboratorija A-Derma osmislili su inovativan koncept, “1, 2, 3 zaštita od sunca”, koji daje odgovor na tri razine štetnog djelovanja sunca.

A-Derma štiti površinu kože. Prva razina je UVA/UVB zaštita širokog spektra, koju omogućuje PFDC patentirani* sustav zaštitnih filtera. Riječ je o ultra-sigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti, s obzirom da sadrži optimalan broj filtera velike molekularne mase koji su fotostabilni i vodootporni.

Budući da nijedan sustav filtera ne štiti kožu od UV zraka 100 posto, potrebno je ojačati funkciju barijere. Za drugu razinu zaštite zaslužna je inovativna djelatna tvar, Barriestolide®, iz ulja izdanaka Rhealba® zobi, čije je djelovanje na kožnu barijeru patentirano*.

A-DERMA PROTECT zaštita za najfragilniju kožu

Osim zbog sadržaja Barriestolida, ulje izdanaka Rhealba® zobi važno je i za treću razinu zaštite od štetnog djelovanja sunca: čuva stanice od oštećenja, odnosno potiče njihovu samoobranu jer djeluje kao antioksidans, čuva DNA molekule i detoksicira.

A-DERMA PROTECT AD krema SPF 50+ jedinstveni je proizvod za zaštitu od sunca namijenjen koži sklonoj atopiji. Uz patentirani* sustav filtera sadrži inovativnu djelatnu tvar, Barriestolide iz ulja izdanaka Rhealba® zobi, koja jača i štiti kožnu barijeru. Ultra-sigurna formula bez parabena i parfema odlične podnošljivosti obogaćena je emolijentnim kompleksom. Za bebe** (od 6 mjeseci), djecu i odrasle. Bogata tekstura ne ostavlja trag, a namijenjena je za lice i tijelo.

Pročitajte još i ...